Fortsätt till innehåll

Gör inlärningen levande med Jamboard

Få eleverna att lära, samarbeta och engagera sig aktivt på nya sätt med hjälp av Jamboard-appen eller den molnbaserade whiteboardtavlan på 55 tum.

Jamboard-produkten
JAMBOARD-APPEN

Få eleverna att samarbeta på kreativa sätt

Ge elevernas samarbete och engagemang en skjuts med hjälp av Jamboard-appen, som drivs av Google Cloud. Elever som använder surfplattor får åtkomst till en omfattande uppsättning redigeringsverktyg för att samarbeta med andra elever eller lärare. Det går även att öppna appen via en webbläsare.

Jamboard-appen

Lika enkel som en whiteboard, men smartare

Jamboard är en riktigt smart skärm. Du kan snabbt ta fram bilder från en Google-sökning, spara arbete automatiskt i molnet, använda verktyget för lättläst handskrift och formidentifiering och rita med e-pennan men sudda med fingret – precis som på en whiteboard.

Dela idéer under föreläsningar och brainstormingsessioner

Med Jamboard blir inlärningen synlig och tillgänglig för alla som deltar i en jam, och det är enkelt att presentera jams i realtid via Meet, vilket gör det lätt att dela innehåll eller anknyta det till omvärlden.

Eleverna kan delta i en jam var de än är

Lärare kan göra eleverna engagerade i inlärningsprocessen, oavsett om de arbetar tillsammans i ett traditionellt klassrum, på ett gruppseminarium eller genom inlärning på distans. Med Jamboard-appen för Android och iOS blir det lätt för elever och lärare att delta i kreativa samarbeten från en telefon, surfplatta eller Chromebook.

Jamboard

Smartare inlärning via molnet

Ladda lektionerna till tänderna och ge eleverna nya sätt att samarbeta med hjälp av Jamboard-skärmen.

Främja utbildning och samarbete i realtid

Skissa på idéer och håll lektioner som på en vanlig whiteboard på denna otroligt responsiva och exakta 4K-skärm på 55 tum. Släpp bilder, lägg till anteckningar och hämta tillgångar direkt från webben, eller hämta arbeten från Dokument, Kalkylark och Presentationer – samtidigt som du samarbetar med elever eller klasskamrater, var du än befinner dig.

Kraftfull, lätt att bära med sig och redo för klassrummet

Den fungerar som klassrummets kreativa fokuspunkt och är enkel att flytta omkring tack vare det specialbyggda portabla stativet och anslutningen med en enda kabel. E-pennan och suddgummit behöver inte parkopplas, och du behöver inte oroa dig för att vare sig bläcket eller batterierna ska ta slut.

Läs de vanligaste frågorna om Jamboard

Hur många kan använda Jamboard samtidigt?

Jamboard har stöd för upp till 16 kontaktpunkter samtidigt på en enda enhet. Hela klassen kan delta i samma jam från andra Jamboards, samt telefoner och surfplattor med Jamboard-appen.

Vad kostar Jamboard?

För Google Workspace for Education-kunder kostar Jamboard från 4 999 USD (då ingår 1 Jamboard-skärm, 2 e-pennor, 1 suddgummi och 1 väggfäste), med en engångsavgift för administration och support på 600 USD. Vi tar inte ut några återkommande årsavgifter. Skicka e-post till jamboard-sales@google.com eller kontakta din återförsäljare.

Vilka specifikationer gäller för Jamboard?

Visa Jamboard spec-sheet (PDF). Om du vill ha mer information besöker du hjälpcentret för Jamboard.

Visa innovativa sätt som skolor använder Jamboard på

Kom igång med Jamboard

Utforska dessa användbara resurser för att komma igång med Jamboard – både i och utanför klassrummet.

Kom igång

Testa Jamboard-appen

Ladda ned appen och kom igång med samarbetet i klassrummet.

Köp en Jamboard

Vi ska hjälpa dig att besvara dina frågor och skaffa en Jamboard till klassrummet.

Registrera dig här och få uppdateringar, insikter, resurser med mera.