Fortsätt till innehåll

Skapa nya möjligheter inom högre utbildning

Campusområden på högskolor och universitet är livliga, komplexa ekosystem för lärande och upptäckter över olika discipliner och skolor. Se hur Google for Education kan hjälpa dig att hantera komplexiteten och göra det möjligt för alla att hålla kontakten och upprätthålla sin produktivitet.

Främja forskning och infrastruktur inom högre utbildning

Googles lösningar skapar en kraftfull datorinfrastruktur som klarar trycket från dagens högre utbildningar. Forskare kan skynda på analyser, så att de tar några minuter i stället för några dagar, och arbeta sömlöst med olika avdelningar och datauppsättningar. Studenter och fakultetsmedlemmar kan samarbeta enkelt och säkert över olika discipliner och campus. Och universitetets eller högskolans personal kan arbeta effektivare och mer verkningsfullt.

Nya sätt att samarbeta och uppfinna

Från smartare e-post till smidiga videokonferenser och feedback om studenternas arbeten i realtid; Google for Educations produktivitetslösningar passar sömlöst ihop med verktyg och system för högre utbildning och hjälper studenter och fakultet att vara effektiva och produktiva. Med hjälp av teknik för virtuell verklighet kan fakultet och studenter skapa fängslande upplevelser tillsammans för en fördjupad utforskning och inlärning.

Säker teknik med verktyg för smidig IT-administration

IT-administratörer kan konfigurera och hantera anpassade policyer på hela skolan och på studenternas enheter med bara några klick. Googles robusta administrations- och teknikkontroller gör det enkelt att övervaka och hantera appar i hela systemet, så att IT-personalen kan ägna mindre tid åt manuell teknisk support och mer åt annat som institutionen behöver.

Utforska Google for Education-produkter för högskolor och universitet

Läs mer om Google Workspace for Education, resurser för lärare och de kraftfulla lösningarna i Google Cloud.

Förbättra upplevelsen av högre utbildning runtom i världen

Läs om hur skolledare och pedagoger använder Google for Education för att vidga vyerna i fråga om vad, var och hur studenterna lär sig.

Hjälp teamet att komma igång

Vill du använda verktyg från Google på din skola? Vi har vad du behöver. Vi kan erbjuda program, utbildningar och support, oavsett om du är pedagog eller administratör. Använd våra resurser eller kontakta en partner utan kostnad.

Lärarcenter

Sök bland en samling av utbildningsresurser online som hjälper lärare att använda Googles teknik effektivt i klassrummet.

Konfigureringsguider

Hitta resurserna ditt IT-team behöver för att planera, implementera och ge support för Google-lösningarna på din skola.

Support för produkter

Få svar på frågor och få tillgång till guider, självstudiematerial, användarforum och support för Google for Education-produkterna.

Kom igång

Prata med en expert

Kontakta en expert på Google for Education om du vill ha personlig hjälp att välja rätt produkter för institutionen där du arbetar.

Registrera dig här och få uppdateringar, insikter, resurser med mera.