Fortsätt till innehåll

Kraften hos bra appar och Google

Använd appar som ansluter till Google om du vill ha personligare inlärningsupplevelser för elever och lärare och enklare konfiguration för skoladministratörer.

Få ut mesta möjliga av Google med anslutna appar

Google for Education samarbetar med ledande apputvecklare för att smidigt ansluta elev- och lärarkonton så att skolorna kan spara tid, öka engagemanget och göra lärandet personligare.

  • Integrerar smidigt undervisningsverktyg i uppgifter
    En skärmbild som visar en lista av appar som kan läggas till för Classroom.

    Integrerar smidigt undervisningsverktyg i uppgifter

    Med Classroom-tillägg kan lärare och elever använda sina appar i Google Classroom. Konfigurationen sker på bara några få klick.

Appar med sömlösa integreringar

Lär dig mer om apparna som ansluter till Google for Education för att hitta sådana som berikar och förbättrar undervisning och inlärning. Förutom våra senaste integreringar har vi hundratals appar som integreras i Chromebook-enheter och Google Workspace for Education via API:er, enkel inloggning eller andra metoder. Läs mer om alla apparna nedan.

Utvalt

Appar med integreringar

Tillägg
Texthelp

Använd Texthelp-verktyg med Google for Education

Med Texthelp kan du få hjälp att läsa, skriva och räkna. Vi har hjälpt mer än 200 miljoner personer med verktyg som Read&Write, OrbitNote och Equatio.

  • Dela

Hitta appen du behöver

Det finns appar som förbättrar din undervisningsstil och uppfyller klassrummets behov i allt från tidsbesparande verktyg till undervisningshjälp, spel och andra kreativa lösningar.

Filter

Sortera efter

Registrera dig här och få uppdateringar, insikter, resurser med mera.