Naar content

Breng leren tot leven met Jamboard

Stimuleer leerlingen om op nieuwe manieren te leren, samen te werken en actief mee te doen met de mobiele Jamboard-app of met het 55-inch whiteboard-scherm in de cloud.

Jamboard-product
JAMBOARD-APP

Laat leerlingen op innovatieve manieren samenwerken

Verbeter de samenwerking en betrokkenheid van leerlingen met de Jamboard-app, mogelijk gemaakt door Google Cloud. Leerlingen die een tablet gebruiken, hebben toegang tot een reeks uitgebreide bewerkingstools om samen te werken met medeleerlingen of docenten. Je kunt Jamboard zelfs gebruiken via een webbrowser.

Jamboard-app

Net zo makkelijk als een whiteboard, maar dan slimmer

Jamboard is een slim scherm. Haal snel afbeeldingen op via een Google-zoekopdracht, sla je werk automatisch op in de cloud, gebruik de makkelijk leesbare tool voor handschrift- en vormherkenning en teken met een stylus maar wis met je vinger, net als op een whiteboard.

Deel ideeën tijdens brainstormsessies of lezingen

Jamboard maakt leren zichtbaar en toegankelijk voor iedereen die aan de jamsessie deelneemt. Bovendien kun je je jam makkelijk in realtime presenteren via Meet, waardoor delen of verbindingen maken in de echte wereld eenvoudig wordt.

Leerlingen kunnen overal jammen

Docenten kunnen alle leerlingen bij het leerproces betrekken, ongeacht of ze samenwerken in een traditioneel klaslokaal, in een groepsseminar of via leren op afstand. De Jamboard-app voor Android en iOS maakt het voor leerlingen en docenten makkelijk om mee te doen aan creatieve sessies via hun telefoon, tablet of Chromebook.

Jamboard

Maak slimmer leren mogelijk via de cloud

Geef je lesplannen een boost en bied je leerlingen nieuwe manieren om samen te werken met het Jamboard-scherm.

Bevorder realtime onderwijs en samenwerking

Schets ideeën en lessen in whiteboard-stijl op het ongelooflijk responsieve, nauwkeurige en verbluffende 55-inch 4K-scherm. Zet afbeeldingen neer, voeg aantekeningen toe en haal bronnen rechtstreeks op vanaf internet, of gebruik werk uit Documenten, Spreadsheets en Presentaties, en dat allemaal terwijl je samenwerkt met leerlingen of klasgenoten waar ook ter wereld.

Draagbaar, krachtig en klaar voor de klas

Jamboard vormt het middelpunt van creativiteit in de klas en kan eenvoudig binnen het klaslokaal worden verplaatst dankzij de ingebouwde standaard en installatie met slechts één kabel. De stylus en wisser hoeven niet te worden gekoppeld, zodat je nooit zonder inkt of batterijen komt te zitten.

Bekijk de veelgestelde vragen over Jamboard

Hoeveel mensen kunnen Jamboard tegelijk gebruiken?

Jamboard ondersteunt maximaal zestien contactpunten tegelijk op één apparaat. Een hele klas kan aan dezelfde jam deelnemen, via andere Jamboards of via telefoons en tablets met de Jamboard-app.

Hoeveel kost Jamboard?

Voor klanten van Google Workspace for Education begint Jamboard bij een prijs van USD $ 4999 (inbegrepen: 1 Jamboard-scherm, 2 stylussen, 1 wisser en 1 wandmontageset) plus eenmalige beheer- en ondersteuningskosten van USD $ 600. Er zijn geen terugkerende jaarlijkse kosten. Stuur een e-mail naar jamboard-sales@google.com of neem contact op met je reseller.

Wat zijn de specificaties van Jamboard?

Bekijk het specificatieblad van Jamboard (pdf). Ga voor meer informatie naar het Helpcentrum van Jamboard.

Bekijk innovatieve manieren waarop scholen Jamboard gebruiken

Aan de slag met Jamboard

Bekijk deze nuttige bronnen om binnen je klaslokaal en daarbuiten met Jamboard aan de slag te gaan.

Aan de slag

Probeer de Jamboard-app

Download de app en ga jammen en samenwerken in de klas.

Koop een Jamboard

Laat ons helpen al je vragen te beantwoorden en een Jamboard voor je klas te bestellen.

Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.