Naar content

We helpen docenten in het basis- en middelbaar onderwijs een grotere impact te maken

School heeft een grote invloed op de toekomst van een kind. Met de deelbare apparaten en samenwerkingstools van Google for Education kunnen docenten hun leerlingen op de toekomst voorbereiden door ze de juiste vaardigheden aan te leren op nieuwe, interessantere manieren.

Tools voor samenwerking, communicatie en creativiteit

Google for Education biedt docenten de mogelijkheid de leerervaring van hun leerlingen meer te personaliseren in minder tijd. Leerlingen leren problemen op te lossen en krijgen andere vaardigheden die ze in de toekomst nodig zullen hebben in hun carrière. Ook bevat Google for Education toegankelijkheidsfuncties waarmee elke leerling het beste uit zichzelf kan halen.

There are two children playing on a tablet. One of them is teaching the other how to use the device.

Lees hoe de toegankelijkheidstools en -functies van Google for Education zorgen dat elke leerling het beste uit zichzelf kan halen. Meer informatie over toegankelijkheid.

A board on a wall, it reads a large title that says, Look what we can do in Google.

Bekijk hoe eenvoudig het is om Chromebooks te beheren in de Google-beheerdersconsole. Bekijk de video.

Eenvoudig IT-beheer voor grote en kleine organisaties

Google for Education-producten zijn eenvoudig te implementeren, gebruiken en beheren. Met slechts enkele muisklikken kunnen IT-beheerders nieuwe apparaten instellen en beleid beheren voor alle apparaten op de hele school. Geautomatiseerd, cloudgebaseerd beheer zorgt dat processen op alle apparaten hetzelfde werken en dat gebruikers altijd up-to-date zijn.

Niet duur, met ingebouwde beveiliging

Google Workspace en Classroom zijn kosteloos beschikbaar voor scholen. Met deelbare Chromebooks kunnen meer leerlingen makkelijk en betaalbaar de voordelen van technologie benutten. Dankzij dag en nacht support en meerdere beveiligingslagen zijn leerlingen en gegevens altijd beveiligd.

Een docent en een meisje zitten aan een Chromebook, waarop ze waarschijnlijk lezen hoe Google de gegevens van docenten en leerlingen beschermt.

Lees wat Google doet om de privacy van docenten en leerlingen te waarborgen en je gegevens veilig te houden. Meer informatie over privacy en beveiliging.

"Door Google Workspace for Education te combineren met Chromebooks kregen we echt een naadloos, efficiënt, effectief en innovatief leersysteem waarin onze gepersonaliseerde leeromgeving wordt ondersteund. We hadden dat niet zo kunnen doen zonder Chromebooks en Google Workspace for Education."

David Gundlach, Deputy Superintendent, Oshkosh Area School District

Lees hoe basis- en middelbare scholen hun leerlingen vooruit helpen met Google

Maak je lessen nog leuker en interessanter met onze onderwijsbronnen

Bekijk een grote hoeveelheid tools, activiteiten, cursussen, lessen en meer, over veel verschillende onderwerpen, geschikt voor verschillende niveaus.

Help je team aan de slag te gaan

Wil je op je school met Google-tools aan de slag? Wij helpen je erbij. Of je nu docent bent of beheerder, er zijn programma's, trainingen en ondersteuningsmogelijkheden om je te helpen het maximale te halen uit Google for Education.

Docentencentrum

Browse in een verzameling online trainingsbronnen waarmee docenten leren hoe ze Google-technologie effectief gebruiken in de klas.

Installatiehandleidingen

Hier vind je de bronnen die je IT-team nodig heeft om Google Workspace en Chromebooks op je school te implementeren en er ondersteuning voor te geven.

Productsupport

Krijg antwoorden op je vragen en bekijk toegangshandleidingen, tutorials, gebruikersforums en support voor Google for Education-producten.

Aan de slag

Met een specialist praten

Kom in contact met een Google for Education-specialist die je kan helpen de juiste producten te kiezen voor jouw school.

Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.