Naar content

De kracht van uitstekende apps en Google

Gebruik apps die je kunt koppelen aan Google om het leerproces persoonlijker te maken voor leerlingen en docenten, en instellen makkelijker te maken voor schoolbeheerders.

Haal alles uit Google met gekoppelde apps

Google for Education werkt samen met toonaangevende app-ontwikkelaars om accounts van leerlingen en docenten naadloos aan elkaar te koppelen. Zo besparen scholen tijd, zorgen ze voor meer betrokkenheid en maken ze het leerproces persoonlijker.

  • Onderwijstools naadloos integreren in opdrachten
    Een screenshot met een lijst apps die aan Classroom kunnen worden toegevoegd.

    Onderwijstools naadloos integreren in opdrachten

    Met add-ons voor Classroom kunnen docenten en leerlingen hun apps rechtstreeks vanuit Google Classroom gebruiken. Je stelt ze in met maar een paar klikken.

Apps met naadloze integraties

Vind meer informatie over de apps die je kunt koppelen aan Google for Education, zodat je de juiste apps krijgt om lesgeven en leren te verrijken. Naast onze nieuwste integraties hebben we honderden apps geïntegreerd met Chromebooks en Google Workspace for Education, via onder andere onze API's en single sign-on. Hieronder vind je informatie over alle apps.

Populair

Apps met integraties

Add-ons
Texthelp

Texthelp-tools gebruiken met Google for Education

Met de tools van Texthelp krijgen leerlingen meer zelfvertrouwen op het gebied van lezen, schrijven en rekenen. We hebben al meer dan 200 miljoen mensen geholpen met tools als Read&Write, OrbitNote en Equatio.

  • Delen

De app vinden die je nodig hebt

Van tijdbesparende tools tot lesmateriaal en van games tot andere creatieve mogelijkheden, er is altijd een app die je manier van lesgeven verrijkt en aansluit bij de behoeften van je leerlingen.

Filters

Sorteren op

Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.