Naar content

The Future of Education

Google for Education heeft samen met onderzoekspartner Canvas8 in 24 landen onderzoek gedaan naar de toekomst van het onderwijs. Het resultaat is een 3-delig wereldwijd rapport met inzichten van over de hele wereld.

  De wereldwijde non-profitorganisatie American Institutes for Research (AIR) nam als adviseur en consultant deel aan dit onderzoek.

   Een illustratie van een abstracte blauwe wereldbol en een kleinere maan op een gebogen lijn.

   Het rapport voor jouw regio downloaden

   Ontdek lokale marktinzichten over de toekomst van het onderwijs

   Het rapport samenstellen

   Dit rapport bevat inzichten uit interviews met opinieleiders in het onderwijs van over de hele wereld, zoals experts op het gebied van beleid, academische onderzoekers op het gebied van het onderwijs, vertegenwoordigers en directeurs van scholen, docenten en leiders op het gebied van edtech.

   94
   onderwijs­experts
   24
   landen
   2
   jaren van peer-reviewed academisch onderzoek

   VAN DE EXPERTS

   Teaching for tomorrow (Lesgeven voor de toekomst)

   Een nieuwe YouTube-serie over Google for Education, met gesprekken met opinieleiders die de toekomst van het onderwijs vormgeven.

   Trailer van Teaching for tomorrow (Lesgeven voor de toekomst)

   Hoe ziet het onderwijs eruit in de komende 5 tot 10 jaar? Ga naar de trailer van onze nieuwe YouTube-serie, Teaching for tomorrow (Lesgeven voor de toekomst). Hierin komen experts aan het woord over onderwerpen als lesgeven en leren, en digitale geletterdheid.

   Teaching for tomorrow (Lesgeven voor de toekomst) met Tony Wagner

   Leer van Tony Wagner (hij/hem), Ed.D., Senior Research Fellow bij het Learning Policy Institute, onder andere welke vaardigheden leerlingen in de toekomst nodig hebben en hoe technologie een steeds belangrijkere rol kan spelen in het onderwijs.

   Teaching for tomorrow (Lesgeven voor de toekomst) met Jan Owen

   Ontdek hoe Jan Owen (zij/haar), medevoorzitter van Learning Creates Australia denkt dat het onderwijs leerlingen kan stimuleren de wereldproblemen van vandaag en in de toekomst op te lossen.

   Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.