Naar content

Waar lesgeven en leren samenkomen

Met Google Classroom kunnen docenten aantrekkelijke lessen maken die ze kunnen personaliseren en beheren en waarvan ze de effecten kunnen meten. Google Classroom is onderdeel van Google Workspace for Education en is ontworpen om de impact van docenten te vergroten en hun leerlingen voor te bereiden op de toekomst.

Het leerproces verrijken en personaliseren

Help leerlingen zelfstandiger te werken met tools op hun eigen niveau, waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen voor de toekomst.

Premium functies om op nieuwe manieren les te geven en te leren

Maak interactieve opdrachten, zelfs vanuit bestaande pdf's, waarin leerlingen met de hulp van AI in realtime feedback en individuele hulp krijgen via prompts en hints.

Oefensets ontdekken

Geef leerlingen interactieve vragen bij YouTube-video's, waarmee ze in realtime feedback krijgen, terwijl ze een les doorwerken. Ondertussen krijg jij inzicht in hun prestaties.

Interesse in de bètaversie aangeven

Je kunt nu makkelijk content vinden, toevoegen, gebruiken en beoordelen met add-ons van veelgebruikte edtech-tools, rechtstreeks in Classroom.

Google for Education-app-hub ontdekken
alle versies

Het leerproces persoonlijker maken en zelfstandigheid onder leerlingen stimuleren

Beter lesgeven met tools die de dagelijkse taken makkelijker maken

Geef lesinstructie een boost met tools die speciaal zijn gemaakt voor lesgeven, productiviteit en samenwerking.

Premium functies voor beter lesgeven

Zorg dat leerlingen goed leren citeren en voorkom onbedoeld plagiaat met onbeperkte originaliteitsrapporten en een archief met eerder werk dat eigendom is van de school.

Originaliteitsrapporten ontdekken

Maak een link naar je lesgroep en deel deze met anderen in je organisatie, zodat ze makkelijk schoolwerk van hoge kwaliteit kunnen bekijken, selecteren en importeren naar hun eigen lesgroepen.

Interesse in de bètaversie aangeven

Met Classroom-analyse krijgen docenten inzichten en zichtbaarheid in hoe leerlingen opdrachten inleveren en maken, en hun prestaties. Zo kunnen ze bepalen hoe ze leerlingen het beste kunnen helpen.

alle versies

Tools gemaakt om naadloos les te geven

Werken met oplossingen die zijn gemaakt om meer zichtbaarheid, inzichten en controle te krijgen

Maak een leeromgeving die makkelijk te beheren is en help docenten en leerlingen met geïntegreerde, beter beveiligde tools.

Premium functies om je organisatie te ondersteunen en betere leerresultaten te behalen

Krijg zichtbaarheid in alles van lesgroepprestaties tot gegevens over ingeleverde opdrachten van individuele leerlingen, met Classroom-analyse (binnenkort beschikbaar). Of exporteer Classroom-logboeken naar BigQuery om onder andere gebruik en betrokkenheid te analyseren.

Deel makkelijk lestemplates van hoge kwaliteit, zodat docenten in je organisatie schoolwerk kunnen bekijken en importeren naar hun eigen lesgroepen.

Interesse in de bètaversie aangeven

Aangewezen onderwijsleiders en medewerkers kunnen tijdelijk toegang krijgen tot lesgroepen om onder andere docenten te helpen, vervangende docenten toegang te geven en informatie te bekijken voor gesprekken met ouders/verzorgers.

alle versies

Een beveiligd, betrouwbaar en uitbreidbaar platform voor kleine en grote scholen

Het verschil dat Classroom kan maken

Leidinggevenden in het Onderwijs

Een onderwijsleider glimlacht, de achtergrond is egaal groen.

Het kost maar een paar minuten om te leren werken met Classroom. Alle soorten leerlingen en docenten kunnen ermee werken, zelfs mensen die wat minder technisch onderlegd zijn. Stimuleer docenten de nieuwe tools en technieken te gebruiken met een groot aantal hulpbronnen.

Onderwijsinstellingen

Een docent glimlacht, de achtergrond is egaal geel.

Docenten kunnen meteen lesgroepen instellen, makkelijk opdrachten maken en uitdelen aan de hele klas, en die dan efficiënt en transparant beoordelen.

IT-beheerders

Een IT-beheerder glimlacht, de achtergrond is egaal blauw.

Beheerders hebben zo veel controle als ze nodig hebben wanneer ze gegevens openen en analyseren om meer inzicht te krijgen, en kiezen uit een reeks upgradeopties om meer functies toe te voegen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Wil je meer informatie over Classroom?

Alle tools op één plek met Google Workspace for Education

Google Workspace for Education geeft je school gebruiksvriendelijke tools waarmee je beter kunt lesgeven, leren en samenwerken, allemaal op één beveiligd platform.

UI

150miljoen gebruikers

Actief over de hele wereld

Ben je er klaar voor om je school te transformeren?

Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.