Naar content

Producten die leren en lesgeven mogelijk maken

De tools van Google for Education werken samen om lesgeven en leren te transformeren, zodat elke leerling en docent het maximale uit zichzelf kan halen.

Gebruik Google-tools samen voor een positieve invloed op het onderwijs

Help je onderwijsinstelling makkelijk samen te werken, het onderwijsproces te stroomlijnen en de leeromgeving veiliger te houden met tools die speciaal zijn ontwikkeld voor leerlingen en docenten

Meer informatie over Google Workspace for Education

Geef docenten een eenvoudige manier om in contact te komen met hun leerlingen en hun lesgroepen te beheren met een alles-in-eenoplossing voor lesgeven en leren.

Meer informatie over Google Classroom

Rust je school uit met veelzijdige, intuïtieve en beveiligde apparaten die zijn ontworpen voor het onderwijs van de toekomst.

Meer informatie over Chromebooks

Rust je school uit met tools voor succes

Leidinggevenden in het Onderwijs

DELL LATITUDE 7410 CHROMEBOOK ENTERPRISE

Breng op grote schaal innovaties naar je school

Besteed minder tijd aan administratieve taken en meer tijd aan het leveren van een positieve bijdrage aan het leerproces van leerlingen. Voorzie je docenten van tools, bronnen en professionele ontwikkeling, zodat zij hun aandacht kunnen richten op hun leerlingen.

IT-Beheerders

ASUS CHROMEBOOK FLIP CX5

Implementeer eenvoudig educatieve tools overal in je instelling

Help leerlingen en docenten met minimale inspanningen aan diverse tools. Beheer alle technologie van je onderwijsinstelling vanaf één plek. Houd de informatiebeveiliging in de gaten, beheer toegang en breng snel wijzigingen in je netwerk aan via de gecentraliseerde beheerdersconsole.

Onderwijsinstellingen

HP CHROMEBOOK X360 14B

Bespaar tijd en verbeter het leerproces van leerlingen met gebruiksvriendelijke tools

Stroomlijn het lesgroepbeheer en geef elke leerling een leerproces op maat. Maak, breng aanpassingen aan en werk samen aan lessen om leerlingen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen. Maak gebruik van virtuele lesgroepen om het leerproces te bevorderen, altijd en overal. Houd vergaderingen, documenten en rapporten allemaal binnen handbereik.

Wat gebeurt er op onderwijsgebied?

Alles bekijken
default text

We helpen je graag

Lees meer over onze producten, vind een verkooppartner en krijg specifieke antwoorden van ons supportteam wanneer je maar wilt

Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.