Naar content

Nieuwe mogelijkheden bieden in het hoger onderwijs

Instellingen voor hoger onderwijs zijn levendige, complexe ecosystemen van leren en ontdekken, met diverse studierichtingen op verschillende locaties. Bekijk hoe Google for Education je helpt deze complexe omgeving onder controle te houden en te zorgen dat iedereen kan samenwerken en productief kan zijn.

Onderzoek en infrastructuur in het hoger onderwijs stimuleren

Google-oplossingen bieden een krachtige infrastructuur waarmee moderne instellingen voor hoger onderwijs kunnen bereiken wat ze willen. Onderzoekers kunnen analyses nu in minuten doen, in plaats van dagen, en kunnen bovendien naadloos samenwerken met andere afdelingen en datasets. Leerlingen en docenten kunnen eenvoudig en veilig samenwerken, ook met mensen in andere studierichtingen en op andere instellingen. Bovendien kan het administratief personeel efficiënter en effectiever werken.

Nieuwe manieren om samen te werken en te innoveren

Van slimmere e-mail en videoconferencecalls van hoge kwaliteit tot real-time feedback op werk van leerlingen, de productiviteitsoplossingen van Google for Education passen naadloos bij de andere tools en systemen die in het hoger onderwijs worden gebruikt en helpen leerlingen en docenten efficiënter en productiever te werken. Met virtual reality-technologie kunnen docenten en leerlingen samen interessante ervaringen ontwikkelen om nog dieper in te gaan op de lesstof.

Veilige technologie met tools voor eenvoudig IT-beheer

IT-beheerders kunnen custom beleid met slechts enkele muisklikken instellen en beheren op alle school- en leerlingapparaten. De krachtige beheer- en technische functies van Google zorgen dat apps systeembreed kunnen worden gecontroleerd en beheerd. Zo zijn IT-medewerkers minder tijd kwijt aan handmatige technische support en kunnen ze meer tijd besteden aan wat de instelling nodig heeft.

Bekijk Google for Education-producten voor het hoger onderwijs

Meer informatie over Google Workspace for Education, bronnen voor docenten en welke krachtige oplossingen Google Cloud te bieden heeft.

Beter hoger onderwijs over de hele wereld

Lees hoe schoolbesturen en docenten Google for Education gebruiken om leerlingen meer te laten leren, op verschillende manieren en op diverse locaties.

Help je team aan de slag te gaan

Wil je op je school met Google-tools aan de slag? Dan helpen we je graag. Of je nu een docent of een beheerder bent: we hebben de programma's, training en support die bij je passen. Gebruik kosteloos onze hulpbronnen of neem contact op met onze partners.

Docentencentrum

Browse in een verzameling online trainingsbronnen waarmee docenten leren hoe ze Google-technologie effectief gebruiken in de klas.

Installatiehandleidingen

Hier vind je de bronnen die je IT-team nodig heeft om Google-oplossingen op je school te implementeren en er ondersteuning voor te geven.

Productsupport

Krijg antwoorden op je vragen en bekijk toegangshandleidingen, tutorials, gebruikersforums en support voor Google for Education-producten.

Aan de slag

Met een specialist praten

Neem contact op met een Google for Education-specialist voor persoonlijke hulp bij het kiezen van de juiste producten voor jouw instelling.

Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.