Gå til innholdet

Gjør undervisningen enklere å følge ved hjelp av Jamboard

Inspirer elevene til å lære, samarbeide og engasjere seg aktivt og på nye måter med Jamboard-mobilappen eller via tavlen på 55 tommer som drives via nettskyen.

jamboard-produktet
JAMBOARD-APPEN

La elevene samarbeide på nye måter

Bruk den Google Cloud-baserte Jamboard-appen til å engasjere elevene og gjøre det enklere for dem å samarbeide. Ved å bruke appen via nettbrett får elevene tilgang til effektive redigeringsverktøy, og kan samarbeide med lærere og andre elever. Appen er også tilgjengelig via nettlesere.

jamboard-appen

Like enkelt som en tavle – men smartere

Jamboard er en smart skjerm. Hent raskt inn bilder fra Google-søk, lagre arbeid automatisk i nettskyen og bruk verktøyet for gjenkjenning av håndskrift og former. Du tegner med en pekepenn, men sletter med fingeren – akkurat som på en vanlig tavle.

Del ideer gjennom idémyldring eller leksjoner

Med Jamboard blir undervisningen synlig og tilgjengelig for alle som er med i jam-økten. I tillegg kan jam-filer enkelt presenteres i sanntid via Meet, slik at det er enkelt å dele informasjon og holde kontakten med omverdenen.

Elevene kan samarbeide om jam-filer overalt

Lærere engasjere hele klassen i læreprosessen – enten gjennom samarbeid i et tradisjonelt klasserom, på et gruppemøte eller via fjernundervisning. Med Jamboard-appen for Android og iOS er det enkelt for elever og lærere å være kreative sammen via telefon, nettbrett eller Chromebook.

Jamboard

Smartere læring via nettskyen

Gi undervisningsplanene dine et løft, og gi elevene nye måter å samarbeide på, ved hjelp av Jamboard-skjermen.

Inspirerende undervisning og samarbeid i sanntid

Skissér ideer og leksjoner omtrent som på en tavle, på den utrolig responsive og presise 4K-skjermen på 55 tommer. Slipp bilder, legg til notater og hent ressurser direkte fra nettet, eller sett inn arbeid fra Dokumenter, Regneark og Presentasjoner – samtidig som du samarbeider med elever overalt.

Flyttbar, fleksibel og klar for klasserommet

Jamboard-enheten fungerer som et midtpunkt for kreativitet i klasserommet, og den kan enkelt flyttes rundt med det tilhørende bærbare stativet og kun én kabel. Ingen sammenkobling kreves for pekepennen eller viskelæret – og dermed går du aldri tom for blekk eller batterier.

Se de vanligste spørsmålene om Jamboard

Hvor mange personer kan bruke Jamboard på én gang?

Jamboard støtter opptil 16 kontaktpunkter samtidig på én enkelt enhet. En hel klasse kan bli med i den samme jam-økten fra andre Jamboard-enheter samt telefoner og nettbrett der Jamboard-appen er installert.

Hvor mye koster Jamboard?

For Google Workspace for Education-kunder koster Jamboard fra USD 4999 (inkluderer én Jamboard-skjerm, to pekepenner, ett viskelær og ett veggfeste) med et engangsgebyr på USD 600 for administrering og brukerstøtte. Det påløper ingen gjentakende årlige gebyrer. Send en e-post til jamboard-sales@google.com, eller kontakt forhandleren din.

Hvilke spesifikasjoner har Jamboard?

Se spesifikasjonene for Jamboard (PDF). Hvis du vil vite mer, kan du gå til brukerstøtten for Jamboard.

Se hvordan skoler bruker Jamboard på nyskapende måter

Kom i gang med Jamboard

Her finner du noen nyttige ressurser for å komme i gang med Jamboard i klasserommet og andre steder.

Kom i gang

Prøv Jamboard-appen

Last ned appen og kom i gang med Jam-samarbeid i klasserommet.

Kjøp en Jamboard-enhet

Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha, og vi kan hjelpe deg å skaffe en Jamboard-enhet til klasserommet.

Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.