Gå til innholdet

Nye muligheter i høyere utdanning

Videregående skoler og universiteter er dynamiske og sammensatte økosystemer for læring og nye oppdagelser knyttet til ulike fagområder og skoleområder. Se hvordan Google for Education kan hjelpe deg med å beholde oversikten og sørge for god kommunikasjon og produktivitet for alle.

Forskning og infrastruktur i høyere utdanning

Googles løsninger skaper den effektive infrastrukturen som hjelper dagens fellesskap for høyere utdanning å holde driften i gang. Forskere kan korte ned analysetiden fra dager til minutter, idet de jobber sømløst med flere ulike avdelinger og datasett. Studenter og forelesere kan samarbeide enkelt og trygt uavhengig av fagområde eller lærested. Og universitetsansatte kan arbeide mer effektivt.

Nye måter å samarbeide og skape nye løsninger på

Fra smartere e-post til problemfrie videokonferanser og tilbakemeldinger i sanntid om studentenes arbeid – produktivitetsløsningene i Google for Education fungerer sømløst sammen med verktøy og systemer for høyere utdanning. I tillegg bidrar de til at studenter og forelesere kan arbeide mer effektivt. Med teknologi for virtuell virkelighet kan forelesere og studenter fordype seg i emnene og lære ting på mer spennende måter.

Sikker teknologi med verktøy for enkel IT-administrering

IT-administratorer kan opprette og administrere tilpassede innstillinger for hele skolen og studentenes enheter med bare noen få klikk. Googles robuste kontroller for administrering og tekniske funksjoner gjør det enkelt å overvåke og administrere apper for hele systemet, slik at IT-teamet kan bruke mindre tid på manuell teknisk brukerstøtte, og mer tid på institusjonens prioriterte områder.

Utforsk Google for Education-produkter for videregående skoler og universiteter

Finn ut mer om Google Workspace for Education, ressurser for lærere og forelesere samt de effektive løsningene som er tilgjengelige i Google Cloud.

Bedre høyere utdanning over hele verden

Finn ut hvordan skoleledere og forelesere bruker Google for Education til å utvide studentenes læringsmuligheter på flere ulike måter.

Hjelp teamet ditt med å komme i gang

Skal skolen din begynne å bruke Google-verktøy? Vi hjelper deg gjerne. Enten du er lærer eller administrator, finnes det programmer, kurs og brukerstøtte som du kan ha nytte av. Bruk ressursene våre, eller ta kontakt med partnere uten å måtte betale noe.

Lærersenteret

Bla gjennom en samling av læringsressurser på nettet der lærere får vite hvordan de kan bruke Google-teknologi effektivt i undervisningen.

Konfigureringsveiledninger

Finn ressursene IT-teamet ditt trenger for å planlegge, implementere og støtte Google-løsninger ved skolen din.

Produktstøtte

Få svar på spørsmål og tilgang til opplæring, veiledninger, brukerforumer og brukerstøtte for Google for Education-produktene.

Kom i gang

Snakk med en spesialist

Ta kontakt med en Google for Education-spesialist for å få hjelp til å velge de rette produktene for institusjonen din.

Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.