Gå til innholdet

Verktøy for mer engasjerende og effektiv skoleundervisning

En elevs vei gjennom grunnskolen og videregående skole har stor betydning for elevens fremtid. Google for Education omfatter enheter som kan deles og gode samarbeidsverktøy, slik at lærerne enkelt kan finne nye og mer engasjerende metoder for å hjelpe elevene å lykkes.

Verktøy for samarbeid, kommunikasjon og kreativitet

Med Google for Education kan lærere bruke mer tid på å tilpasse undervisningen og mindre tid på å administrere den. Elevene tilegner seg ferdighetene og kunnskapene som kreves i dagens og fremtidens yrkesliv, og tilgjengelighetsfunksjonene gjør at hver eneste elev kan utnytte sitt eget potensial til det fulle.

There are two children playing on a tablet. One of them is teaching the other how to use the device.

Se hvordan tilgjengelighetsverktøy og -funksjoner i Google for Education gir hver eneste elev best mulig tilgang til læring. Les om tilgjengelighet.

A board on a wall, it reads a large title that says, Look what we can do in Google.

Se hvor enkelt det er å administrere Chromebook med Google Administrasjonskonsoll. Se video.

Enkel IT-administrering for organisasjoner av alle størrelser

Google for Education-produkter er enkle å implementere, bruke og administrere. Med noen få klikk kan IT-administratorer konfigurere nye enheter og administrere innstillinger for en hel skole eller flere skoler samlet. Med automatisert, skybasert administrering kan prosesser samkjøres, og alle brukerne kan holde seg oppdatert.

Budsjettvennlig med innebygd sikkerhet

Google Workspace og Classroom er tilgjengelig kostnadsfritt for skoler, og med Chromebook-enheter som kan deles, er det enkelt og rimelig å gi flere elever tilgang til teknologiens muligheter – med døgnåpen brukerstøtte og flere lag med sikkerhet for å holde elevene og dataene trygge.

En lærer og en jente sitter foran en Chromebook. De leser trolig om hvordan Google beskytter lærernes og elevenes personopplysninger.

Finn ut hvordan Google ivaretar lærernes og elevenes personvern og beskytter dataene dine. Les om personvern og sikkerhet.

«Ved å kombinere Google Workspace for Education med Chromebook fikk vi et samkjørt, helhetlig, effektivt og nyskapende læringssystem som støtter grunntanken vår om mest mulig personlig tilpasset læring. Vi kunne aldri ha gjort dette uten å bruke Chromebook og Google Workspace for Education.»

David Gundlach, Deputy Superintendent, Skolekretsen Oshkosh Area

Finn ut mer om hvordan grunnskoler og videregående skoler skaper forandringer ved hjelp av Google

Få fart på undervisningen med ressursene våre

Se det store utvalget av verktøy, aktiviteter, kurs, leksjoner og annet for mange ulike emner og ferdighetsnivåer.

Hjelp teamet ditt med å komme i gang

Er du i ferd med å innføre Google-verktøy på skolen din? Vi kan hjelpe deg. Enten du er lærer eller administrator, finnes det programmer, kurs og brukerstøtte som kan hjelpe deg å få best mulig utbytte av Google for Education.

Lærersenteret

Bla gjennom en samling av læringsressurser på nettet der lærere får vite hvordan de kan bruke Google-teknologi effektivt i undervisningen.

Konfigureringsveiledninger

Finn ressursene IT-teamet ditt trenger for å planlegge, implementere og støtte Google Workspace og Chromebook ved skolen din.

Produktstøtte

Få svar på spørsmål og tilgang til opplæring, veiledninger, brukerforumer og brukerstøtte for Google for Education-produktene.

Kom i gang

Snakk med en spesialist

Kontakt en Google for Education-spesialist for å få personlig tilpasset hjelp til å velge produkter for skolen eller skolekretsen din.

Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.