Gå til innholdet

Fremtidens utdanning

Google for Education samarbeidet med forskningspartneren Canvas8 om å gjennomføre en undersøkelse i 24 land om fremtidens utdanning. Resultatet er en rapport i tre deler med innsikt fra hele verden.

  Den internasjonale ideelle organisasjonen American Institutes for Research (AIR) bidro til denne forskningen som rådgiver og konsulent.

   Utvikling av rapporten

   Denne rapporten inneholder informasjon fra intervjuer med fagfolk innen utdanning fra hele verden, inkludert politiske eksperter, akademiske forskere innen pedagogikk, representanter på distriktsnivå, skolerektorer, lærere og ledere innen utdanningsteknologi.

   94
   utdannings­eksperter
   24
   land
   2
   år med fagfellevurdert akademisk litteratur

   FRA EKSPERTENE

   Undervisning for fremtiden

   En ny Google for Education-serie på YouTube, med samtaler med fagfolk som former fremtidens utdanning.

   Undervisning for fremtiden – trailer

   Hvordan kan utdanning se ut de neste 5–10 årene? Ta en titt på traileren for den nye YouTube-serien vår, Undervisning for fremtiden, med innsikt fra eksperter om emner fra undervisning og læring til digital kompetanse med mer.

   Undervisning for fremtiden med Tony Wagner

   Bli med Tony Wagner (han/ham), Ed.D., senior forskningsstipendiat ved Learning Policy Institute, for å lære mer om ferdighetene elevene trenger for å lykkes i en ny arbeidsverden, mulighetene tilknyttet undervisningsteknologi med mer.

   Undervisning for fremtiden med Jan Owen

   Bli med Jan Owen (hun/henne), medformann for Learning Creates Australia, for å få informasjon om hvordan utdanning kan gjøre elever i stand til å bidra til å løse dagens og morgendagens globale problemer.

   Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.