Gå til innholdet

Der undervisning og læring møtes

Google Classroom hjelper lærere med å lage engasjerende læringsopplevelser de kan måle, administrere og gi et personlig preg. Det er en del av Google Workspace for Education og kan brukes av lærere til å gjøre undervisningen mer virkningsfull og forberede elevene på fremtiden.

Løft undervisningen og gi den et personlig preg

Frem handlekraft hos elevene med verktøy som elevene har tilgang til uansett hvor de er – og gi dem ferdighetene de trenger i fremtiden.

Premium-funksjoner som er inspirasjon til nye lærings- og undervisningsmetoder

Lag interaktive oppgaver, selv fra eksisterende PDF-er, som gir elevene tilbakemeldinger i sanntid og tilpasset veiledning i form av hint og meldinger basert på AI.

Utforsk øvelsessett

Lag interaktive spørsmål om YouTube-videoer, og gi elevene tilbakemeldinger i sanntid mens de jobber med en leksjon. Samtidig kan du se statistikk om resultatene deres.

Meld interesse for betaversjonen

Du kan enkelt finne, bruke og sette karakter på innhold ved hjelp av tillegg fra populære undervisningsverktøy – rett fra Classroom.

Utforsk App Hub i Google for Education
alle utgaver

Gjør læringen mer personlig og frem handlekraft hos elevene

Styrk undervisningen med verktøy som forenkler hverdagslige gjøremål

Gi undervisningstiden et løft med verktøy spesifikt utviklet for undervisning, samarbeid og produktivitet.

Premium-funksjoner som tar læringen til et nytt nivå

Hjelp elevene med å ta med kildehenvisninger og unngå utilsiktet plagiering ved hjelp av et ubegrenset antall plagiatrapporter og et repositorium av tidligere elevarbeid som eies av skolen.

Finn ut mer om plagiatrapporter

Lag en link til kurset ditt, og del den med andre i organisasjonen, slik at de enkelt kan se en forhåndsvisning av, velge og importere høykvalitets kursarbeid til sine egne kurs.

Meld interesse for betaversjonen

Med Classroom-statistikk kan lærerne se om elevene leverer inn oppgaver i tide, resultatene de får, og hvordan de utfører oppgaver, slik at de kan ta veloverveide beslutninger om hvordan de best kan hjelpe elevene.

alle utgaver

Verktøy utviklet for sømløs læring

Bruk løsninger utviklet for å gi deg innsyn, innsikt og kontroll

Legg forholdene til rette for læringsmiljøer som er enkle å administrere og hjelper elever og lærere med trygge og tilkoblede verktøy.

Premium-funksjoner som støtter organisasjonen og legger forholdene til rette for god læring

Få et innblikk i alt fra kursresultater til de enkelte elevenes fullføring av oppgaver i Classroom-statistikk (kommer snart), eller eksporter Classroom-logger til BigQuery for å analysere bruk, engasjement med mer.

Det er enkelt å dele kursmaler av høy kvalitet, og dermed kan lærere i organisasjonen vurdere og importere kursarbeid til sine egne kurs.

Meld interesse for betaversjonen

Utpekte utdanningsledere og andre ansatte kan gå midlertidig inn i kurs for å hjelpe lærere, holde styr på vikarlærere, se informasjon som skal formidles i samtaler med foresatte og så videre.

alle utgaver

En sikker, pålitelig og utvidbar plattform for skolefellesskap i alle størrelser.

Slik kan Classroom utgjøre en forskjell for deg

Utdanningsledere

En utdanningsleder smiler mot et grønt bakteppe.

Det tar bare et par minutter å lære seg Classroom, som kan brukes av alle typer elever og lærere, uansett teknologisk nivå. Gi lærere et løft, og oppmuntre dem til å begynne å bruke og virkelig lære seg nye verktøy og teknikker ved hjelp av en rekke ulike ressurser.

Lærere

En lærer smiler mot et gult bakteppe.

Lærere kan raskt planlegge kurs, enkelt lage kursarbeid, dele ut oppgaver til hele klassen og deretter sette karakter på de innleverte oppgavene på en åpen og effektiv måte.

IT-administratorer

En IT-administrator smiler mot et blått bakteppe.

Administratorer har så mye kontroll de trenger, når de leser og analyserer data for å hente ut statistikk, og de kan velge blant en rekke oppgraderingsalternativer for å få ekstrafunksjoner i tråd med behovene de måtte ha.

Vil du ha mer informasjon om Classroom?

Samle alle verktøyene i Google Workspace for Education

Med Google Workspace for Education får skolefellesskapet brukervennlige verktøy som gir læring, undervisning, samarbeid og produktivitet et løft – samlet på én sikker plattform.

UI

150millioner brukere

er aktive globalt

Vil du fornye skolen din?

Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.