Gå til indhold

Gør undervisningen levende med Jamboard

Giv eleverne inspiration til at lære, samarbejde og involvere sig på nye, aktive måder med Jamboard-mobilappen eller det 55 tommer store cloud-baserede whiteboard.

jamboard-produkt
JAMBOARD-APP

Få eleverne til at samarbejde på innovative måder

Optimer elevernes samarbejde og engagement med Jamboard-appen, der fungerer ved hjælp af Google Cloud. Elever, der bruger tablet, har adgang til en pakke med redigeringsværktøjer til samarbejdet med elever eller undervisere. Værktøjerne kan endda også bruges via en webbrowser.

jamboard-app

Så intuitivt som et whiteboard, men smartere

Jamboard er en virkelig smart skærm. Du kan hurtigt trække billeder ind fra en Google-søgning, gemme dit arbejde i skyen automatisk, bruge værktøjet til letlæselig håndskrift og formgenkendelse og tegne med en styluspen og viske ud med en finger – ligesom på et whiteboard.

Del idéer i brainstorminger eller lektioner

Jamboard gør læring til en visuel og tilgængelig oplevelse for alle deltagere i en jam-session. Og så er det nemt at præsentere dine jams i realtid via Meet, som gør det nemt at dele eller oprette forbindelse til den virkelige verden.

Elever kan jamme, uanset hvor de er

Undervisere kan inddrage alle elever i læringsprocessen, uanset om de er sammen i et traditionelt klasseværelse, i et gruppeseminar eller via fjernundervisning. Jamboard-appen til Android og iOS gør det nemt for elever og undervisere at være kreative via deres telefoner, tablet eller Chromebooks.

Jamboard

Smartere læring via skyen

Med Jamboard-skærmen kan du give dine læreplaner ny energi og opdage nye måder for eleverne at samarbejde på.

Sæt gang i undervisning og samarbejde i realtid

Skriv idéer og opgaver som på et whiteboard på den super-trykfølsomme og præcise 4K-skærm på 55 tommer. Træk billeder ind, tilføj bemærkninger, og træk indhold direkte fra nettet, eller træk arbejde ind fra Docs, Sheets og Slides – og gør det, mens du interagerer med elever eller klassekammerater, uanset hvor I er.

Transportabel, avanceret og klar til klasseværelset

Som klasselokalets kreative samlingspunkt er den let at flytte rundt på, da den har en specialbygget fod og kun et enkelt kabel. Styluspennen og det digitale viskelæder kræver ingen parring, så du løber aldrig tør for blæk eller batterier.

Læs ofte stillede spørgsmål om Jamboard

Hvor mange kan bruge Jamboard samtidigt?

Jamboard understøtter op til 16 berøringspunkter ad gangen på samme enhed. En hel klasse kan deltage i samme jam fra andre Jamboards og fra telefoner og tablets med Jamboard-appen.

Hvor meget koster Jamboard?

Google Workspace for Education-kunder kan købe Jamboard fra 4.999 USD (omfatter 1 Jamboard-skærm, 2 styluspene, 1 digitalt viskelæder og 1 vægbeslag) med et engangsgebyr for administration og support på 600 USD. Der er intet fast årligt gebyr. Send en mail til jamboard-sales@google.com, eller kontakt din forhandler.

Hvad er specifikationerne for Jamboard?

Se arket med specifikationer for Jamboard (PDF). Du kan få flere oplysninger i Hjælp til Jamboard.

Se, hvordan skoler bruger Jamboards på innovative måder

Kom godt i gang med Jamboard

Læs disse nyttige artikler, så du kan komme godt i gang med at bruge Jamboard både i og uden for klasseværelset.

Kom godt i gang

Prøv Jamboard-appen

Download appen, og kom i gang med at jamme og samarbejde i klasseværelset.

Køb et Jamboard

Vi kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at få et Jamboard i dit klasseværelse.

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.