Gå til indhold

Fremtidens uddannelse

Google for Education har samarbejdet med forskningspartneren Canvas8 om at udføre en undersøgelse i 24 lande om fremtidens uddannelse. Resultatet er en tredelt global rapport med indsigt fra hele verden.

  Den globale nonprofitorganisation American Institutes for Research (AIR) har fungeret som rådgiver og konsulent for denne undersøgelse.

   Tilblivelsen af rapporten

   Denne rapport indeholder indsigt fra interviews med eksperter inden for uddannelse fra hele verden, heriblandt eksperter i politik, akademiske forskere inden for uddannelsesområdet, repræsentanter på distriktsniveau, skolerektorer og undervisere samt uddannelsesteknologiske ledere.

   94
   uddannelses­eksperter
   24
   lande
   2
   års fagfællebedømt akademisk litteratur

   FRA EKSPERTERNE

   Fremtidens undervisning

   En ny Google for Education-serie på YouTube, hvor vi taler med eksperter, der er med til at forme fremtidens uddannelse.

   Trailer for Fremtidens undervisning

   Hvordan ser uddannelse ud om 5-10 år? Se traileren til vores nye YouTube-serie, Fremtidens undervisning, hvor du får ekspertindsigt i emner som undervisning og læring, digitale færdigheder og meget mere.

   Fremtidens undervisning med Tony Wagner

   Tag med Tony Wagner (han/ham), Ed.D., seniorforsker ved Learning Policy Institute, for at få mere at vide om, hvilke færdigheder eleverne har brug for på fremtidens arbejdsplads, uddannelsesteknologiens potentiale og meget mere.

   Fremtidens undervisning med Jan Owen

   Tag med Jan Owen (hun/hende), medforperson hos Learning Creates Australia, for at blive klogere på, hvordan uddannelse kan give eleverne bedre mulighed for at løse de globale problemer nu og i fremtiden.

   Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.