Gå til indhold

Har du nogen spørgsmål? Vi har svarene.

Udvid alle Skjul alle
 • Hvordan tilmelder jeg mig eksamenen på niveau 1 og 2?

  Følg vejledningen i dette dokument, uanset om du betaler med en kupon eller et kreditkort.

  Bemærk! Du skal altid starte på siden Undervisercenter, også selvom du allerede har en Kryterion-konto.

 • Hvordan forbereder jeg mig til eksamenen?

  Du kan forberede dig til certificeringseksamenerne på niveau 1 og 2 på forskellige måder, f.eks. grundkurset og det avancerede kursus, som dækker alt det stof, du skal kunne. Hvis du vil prøve et par spørgsmål, kan du gennemføre quizzen under hvert kursus for at teste din viden.

 • Hvad kræver det at blive Google-certificeret underviser?

  Du skal bestå den tilsvarende eksamen på niveau 1 eller 2 for at få status som Google-certificeret underviser. Disse eksamener tester dine færdigheder i forbindelse med brugen af Google for Education i almindelig undervisning.

  Du kan tilmelde dig en eksamen ved at følge vejledningen i dette dokument, uanset om du betaler med en kupon eller et kreditkort.

 • Hvordan deler man certificeringsbadget for Google-certificeret underviser på niveau 1 eller 2?

  Enkeltpersoner, der har opnået denne certificering, kan offentliggøre deres status med et personligt certifikat og badge, som er føjet til deres CV, portefølje, website og meget andet. Din status skal altid mærkes med det opnåede niveau: Google-certificeret underviser på niveau 1 eller Google-certificeret underviser på niveau 2. Certificeringerne gælder i 36 måneder.

 • Hvordan er eksamenerne udarbejdet?

  Google Workspace-certificeringseksamener udarbejdes i henhold til en internationalt accepteret udviklingsproces for at sikre gyldighed, pålidelighed og relevans. De enkelte faser i udviklingen af en eksamen er:

  Definition af formålsområde - Formålet med eksamenen fastlægges ud fra feedback om jobroller fra eksperter på de forskellige områder (Subject Matter Experts, SME) internt i Google og eksternt.

  Plan - Hvert formål vægtes ud fra dets betydning for den overordnede jobrolle. Item development - SME'er udvikler eksamenselementer med udgangspunkt i formålet og planen for eksamenen.

  Teknisk gennemgang - De enkelte eksamenselementer gennemgås for at sikre teknisk nøjagtighed. Dette arbejde udføres af Google-medarbejdere eller medarbejdere i partnerorganisationer.

  Betatest - Eksamenselementerne udleveres til de pågældende personer under forhold, der minder om den endelige eksamen, når den offentliggøres. Dette gør det muligt at evaluere effektiviteten af de enkelte elementer.

  IElementudvælgelse og angivelse af beståelseskarakter - Elementerne kan bevares til den egentlige eksamen eller kasseres på baggrund af statistik, der indsamles under betatesten Når de endelige elementer ligger fast, samles eksperterne på emneområdet for at fastlægge beståelseskarakteren for eksamenen.

  Live - En uafhængig testleverandør sender eksamenen ud til hele verden – til steder med en internetforbindelse og et distraktionsfrit miljø.

 • Stilles der særlige krav til f.eks. browsere i forbindelse med eksamen?

  Ja. Du skal bruge den nyeste version af Chrome for at kunne starte certificeringseksamenerne. Opdater din browser, hvis du har problemer med at starte eksamenen. Du skal også bruge et webcam under eksamenen med henblik på tilsyn. Sørg for, at du har et fungerende webcam, inden du starter eksamenen.

 • Hvilket slags webcam skal jeg bruge til EDU-eksamenerne?

  Du behøver ikke et særligt webcam til brug ved eksamenen til Google-certificeret underviser. Det indbyggede webcam i din computer er tilstrækkeligt, så længe du befinder dig på et veloplyst sted. Du behøver ikke en særlig type webcam

  Inden du starter din eksamen, skal du bruge dit webcam til at tage et billede af dig selv samt billed-id. Under eksamen vil et automatiseret eksamensvagtsystem bruge webkameraet til at spore dine fremskridt for at sikre et fortroligt testmiljø.

 • Kan jeg købe flere eksamener eller kuponer til certificering som Google-certificeret underviser ad gangen?

  Organisationer kan købe kuponer direkte fra Kryterion via dette link. De enkelte kuponer koster det samme som listeprisen for eksamenen.

  • 10 USD for Google-certificeret underviser på niveau 1
  • 25 USD for Google-certificeret underviser på niveau 2
  • 15 USD for Trainer Skills-prøven
 • Hvornår får jeg mine eksamensresultater?

  Alle indsendte eksamener gennemgås med henblik på nøjagtig karaktergivning og sikkerhed. Du modtager dit resultat inden for 3 hverdage efter eksamen.

  Du modtager eksamensresultaterne fra gfe-certifications@google.com. Hold derfor øje med, om du modtager en mail fra denne afsender i nogle af dine mapper, og godkend om muligt direkte mails fra den pågældende adresse. Hvis du ikke modtager resultaterne inden for 3 hverdage, kan du kontakte supportteamet for certificering på https://support.google.com/a/contact/certification.

 • Hvor finder jeg en kopi af mit certifikat og mit badge?

  Et link til dit digitale certifikat og dit badge sendes via mail til den adresse, du brugte ved tilmeldingen til eksamenen. Hvis du ikke har modtaget en kopi, skal du tjekke din spammappe eller gå til hostingplatformen for certifikater for at hente en kopi af dine certificeringer.

  Hvis du vil downloade dit badge, skal du følge denne vejledning.

 • Hvornår kan jeg tage en eksamen igen?

  Hvis du ikke består en eksamen, kan du tage den igen efter 3 dage. Hvis du ikke består anden gang, skal du vente 7 dage, før du kan tage den tredje gang. Hvis du ikke består tredje gang, skal du vente 14 dage, før du kan tage den fjerde gang. Hvis du ikke består fjerde gang, skal du vente 30 dage på, at din konto bliver nulstillet, før du kan tage den igen. Du skal betale, hver gang du tager en eksamen.

 • Hvad er gencertificeringspolitikken for for niveau 1 og 2?

  Det er et krav, at du består certificeringseksamenen igen inden for 36 måneder. To måneder inden udløbsdatoen modtager du en mailnotifikation.

 • Hvilke muligheder er der for at tage hensyn til særlige behov i forbindelse med EDU-eksamenen på niveau 1 og 2?

  Der findes forskellige værktøjer i Chrome-browseren, som brugerne har adgang til under eksamen. Få flere oplysninger here. Brugere, der har en helbredsmæssig grund til det, kan få længere tid til prøven.

 • Kan jeg anmode om et certifikat, der viser, at jeg er Google-certificeret underviser, på et andet sprog?

  Nej. På grund af systembegrænsninger kan certificeringer kun tildeles på det oprindelige sprog, som eksamenen blev gennemført på.

Udvid alle Skjul alle
 • Hvad kræver det at opnå certificeringen?

  Du skal gennemføre følgende syv trin for at få titlen som Certified Trainer:

  1. Certified Trainer-kursus. Når du gennemfører vores Trainer-kursus, får du vejledning i at 1) oprette og levere inspirerende og effektive kursusplaner og 2) hjælpe undervisere med at bruge transformative Google-teknologier (ca. 8 timer). Dette kursus vil være med til at styrke dine evner inden for undervisning, ledelse og personrelationer, som er med til at gøre dig til en dygtig trainer. Klik her for at få adgang.

  2. Trainer Skills-prøve. Bestå Trainer Skills-prøven (ca. 1 time). Denne eksamen tester din forståelse af Trainer-kurset og dit kendskab til Google for Education. Klik her for at få adgang.

  3. Google-certificeret underviser – niveau 1. Tag eksamenen til Google-certificeret underviser – niveau 1 (2-3 timer), der tester din evne til at integrere Google-værktøjer i undervisningpraksis på en god måde, der forbedrer undervisningen og læringen. Denne eksamen er med til at opbygge din selvtillid i forhold til at arbejde med undervisere og Google-værktøjer.

  4. Google-certificeret underviser – niveau 2. Tag eksamenen til Google-certificeret underviser – niveau 2 (ca. 3 timer) for at lære om nyskabende strategier til integration af et bredt udvalg af Google for Education-værktøjer og -teknologier til undervisningen. Du kan få flere oplysninger om niveau 1- og niveau 2-eksamenerne ved at tjekke siden med ofte stillede spørgsmål.

  5. Trainer-video. Skil dig ud fra mængden ved at indsende en video på 2-3 minutter, der viser, hvordan et Google Workspace for Education-produkt, Chromebooks eller Chrome kan bruges innovativt i et klasselokale eller til andre undervisningsrelaterede formål.

   Kriterier for evaluering af video:

   1. Videoen skal være 2-3 minutter lang. Hvis videoen er længere end 3 minutter, afvises ansøgningen.
   2. Videoen skal handle om et Google Workspace for Education-produkt, Chromebooks eller Chrome.
   3. Vejledningen eller trinnene i videoen skal være nemme at følge.
   4. Ansøgeren skal vise, hvordan produkter kan bruges innovativt i et klasselokale eller til andre undervisningsrelaterede formål.
   5. Screencasts foretrækkes.

  6. Tidligere faglig udvikling. Inkluder 3-5 af de Google-specifikke faglige læringsmuligheder, du har været mest glad for det seneste år (inklusive podcasts, blogs, undervisningsmaterialer, onlinekurser og selvfølgelig træningssessioner fra kurset). Du skal angive dato, emne og andre understøttende materialer.

  7. Ansøg Indsend din ansøgning om medlemskab sammen med ovennævnte materialer (ca. 1 time). Du bliver også bedt om at besvare en række korte spørgsmål. Dine svar vil give os en forståelse af din kursuserfaring, herunder planlægning, implementering, evaluering og udvikling af undervisningsmaterialer.

 • Hvad koster eksamenerne?

  Eksamenen for Google-certificeret underviser – niveau 1 koster 10 USD, eksamenen for Google-certificeret underviser – niveau 2 koster 25 USD, og Trainer Skills-prøven koster 15 USD.

 • Hvor kan jeg få en kopi af mit certifikat?

  Dit certifikat og dit badge sendes via mail til den adresse, du brugte ved tilmeldingen til eksamenen. Hvis du ikke har modtaget en kopi, kan du tjekke din spammappe.

 • På hvilke datoer gennemgås ansøgningerne?

  Ansøgningerne bliver gennemgået løbende hver måned. Hver cyklus lukker den sidste onsdag i måneden. Du bør modtage en notifikation om status på din ansøgning inden for 4-6 uger efter indsendelse af ansøgningen. Tak for din tålmodighed.

 • Hvad skal jeg gøre for at holde min certificering i Google for Education Certified Trainer ved lige?

  Gencertificeringsproceduren som Trainer (rapportere 12 kurser og gennemføre en evaluering af en produktopdatering) er på nuværende tidspunkt IKKE påkrævet for at beholde din status som Trainer.

  Der er i øjeblikket intet krav om, at du skal rapportere dine undervisningssessioner, men vi opfordrer alligevel til, at du registrerer alle dine undervisningsaktiviteter i Edu Activity App. Du kan inkludere alle dine undervisningsaktiviteter i en enkelt indsendelse og rapportere med jævne mellemrum, som det nu passer dig bedst. Du kan f.eks. foretage indsendelsen ugentligt, månedligt eller hvert kvartal.

 • Skal jeg fuldføre grundkurserne og de avancerede kurser som en del af ansøgningen om at blive Certified Trainer?

  Nej. Det er ikke påkrævet at gennemføre grundkurserne og de avancerede kurser, men sammen med eksempler på spørgsmål hjælper det dig med at udbygge dine færdigheder og forbereder dig på eksamenerne. Hvis du vil prøve et par spørgsmål, kan du gennemføre quizzen under hvert kursus for at teste din viden.

  Det er et krav til ansøgningen om at blive Certified Trainer, at du har bestået eksamenerne på niveau 1 og 2.

 • Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har problemer med at logge ind på eksamensplatformen?

  Udfyld denne formular.

 • Hvor længe skal jeg vente, inden jeg kan tage en eksamen igen, hvis jeg ikke består den?

  Hvis du ikke består en eksamen, kan du tage den igen efter 3 dage. Hvis du ikke består anden gang, skal du vente 7 dage, før du kan tage den tredje gang. Hvis du ikke består tredje gang, skal du vente 14 dage, før du kan tage den fjerde gang. Hvis du ikke består fjerde gang, skal du vente 30 dage på, at din konto bliver nulstillet, før du kan tage den igen. Du skal betale, hver gang du tager en eksamen.

 • Jeg modtager ikke notifikationer eller nogen bekræftelse via mail vedrørende min ansøgning.

  Føj grants@eresources.com til din liste over godkendte kontakter. Al kommunikation foregår via denne adresse. Du kan kontakte gfe-trainer-program@google.com, hvis du stadig ikke modtager opdateringer.

 • Skal mit certifikat være gyldigt, for at jeg kan ansøge om programmet?

  Ja. Du skal ansøge med gyldige certifikater for GCE på niveau 1, GCE på niveau 2 og Trainer Skills-prøven. Vi accepterer også gyldige Trainer Essentials-certifikater. Husk, at certifikaterne for GCE på niveau 1, GCE på niveau 2 og Trainer Skills-prøven udløber 36 måneder efter udstedelsen.

 • Hvad sker der, hvis min ansøgning ikke accepteres inden for denne gennemgangscyklus?

  Du kan ansøge igen ved en af de efterfølgende gennemgangscyklusser. Der er ikke nogen venteperiode. Almindelige årsager til afvisning af ansøgninger omfatter:

  • Ansøgerens delte dokumenter og videoer kan ikke vises. Sørg for, at materialet er offentligt tilgængeligt på nettet.
  • Ansøgeren har ikke tilstrækkelig forudgående erfaring med undervisning. Vi er på udkig efter ansøgere, som allerede har alsidig erfaring med undervisning i Google-kurser.
 • Hvad kan jeg kalde mig, hvis jeg optages i programmet?

  Du bør altid bruge den officielle titel: Google for Education Certified Trainer.

 • Jeg har et Trainer Essentials-certifikat. Har det nogen vægt, når jeg ansøger om optagelse til programmet?

  Trainer Essentials-certifikatet kan bruges i stedet for certifikatet for Trainer Skills-prøven, når du ansøger om optagelse til programmet, så længe det stadig er gyldigt.

 • Hvad er gencertificeringspolitikken for Google Certified Trainer-programmet?

  Gencertificeringen finder sted én gang om året, når vi indhenter ovenstående oplysninger. Certified Trainers "deaktiveres" midlertidigt, hvis de ikke kan opfylde aktivitetskravene. Detaljerede oplysninger om gencertificeringsproceduren sendes via mail til alle Certified Trainers én gang om året omkring oktober måned, eftersom de nøjagtige krav kan variere fra år til år.

 • Har du flere spørgsmål?

Udvid alle Skjul alle
 • Hvordan ansøger jeg om at blive Innovator?

  Det er muligt at ansøge med jævne mellemrum, og datoerne offentliggøres på denne side. Ansøgningen indeholder elementer, der giver dig mulighed for at dokumentere din kreativitet, innovative tankegang, erfaring og ledelse inden for undervisningsområdet.

 • Hvad er et innovationsprojekt, og er det et krav?

  Alle Certified Innovators arbejder tæt sammen med hinanden og med Google om at implementere, administrere og dokumentere kreative undervisningsprojekter. Google opfordrer Innovators til at samarbejde om projekter med andre Innovators og til at vælge projekter, der kan inspirere og påvirke andre undervisere og elever.

 • Hvilke eksamener skal jeg tage, inden jeg ansøger om at blive Certified Innovator?

  Du skal bestå eksamen som Google-certificeret underviser – niveau 2, inden du ansøger om at blive Certified Innovator.

 • Hvor og hvornår finder Google for Education Innovation Academy sted?

  Der er i øjeblikket ikke åbent for ansøgninger til Innovator-programmet. Fremtidige meddelelser om programmet bliver offentliggjort på denne side.

 • Hvordan forbliver jeg aktiv Innovator efter mit første år?

  Google for Education Certified Innovators kan forblive aktive på tre forskellige måder:

  (1) Ved at fortsætte med at arbejde på et virkningsfuldt innovationsprojekt efter eget valg.

  (2) Ved at være en indflydelsesrig fortaler for brug af Google-teknologier til fornyelse af uddannelsessystemet.

  (3) Ved at stå i spidsen for Google-programmer, der skaber innovation og fornyelse på deres skole eller i skolesystemerne.

 • Hvordan bedømmes ansøgningerne?

  Ansøgningerne vurderes af andre Google Certified Innovators. Du kan få hjælp til planlægningen af din ansøgning ved at tilmelde dig opdateringer her.

 • Hvad koster det at deltage i Innovation Academy?

  Google for Education Certified Innovator-programmet er en vederlagsfri mulighed for faglig udvikling. Optagne kohortemedlemmer skal selv betale for logi og transport til og fra Google-kontoret for den pågældende kohorte i løbet af de tre dage, begivenheden varer. Der er mulighed for at søge om et stipendie.

 • Kan jeg få feedback på min ansøgning, hvis den ikke accepteres?

  I #GoogleEI-fællesskabet kan du dele din udfordringsvideo og svar på korte ansøgningsspørgsmål for at få feedback.

 • Hvorfor begrænser Google antallet af personer i hver kohorte?

  Vi begrænser antallet af Innovators i en kohorte af to primære årsager:

  (1) For at sikre en oplevelse af høj kvalitet

  (2) For at bidrage til at skabe fællesskab. Der tages også hensyn til pladsbegrænsninger.