Gå til indhold

Skabelse af nye muligheder inden for videregående uddannelser

Universitetscampusser er livlige, komplekse økosystemer med læring og opdagelser på tværs af discipliner og campusser. Se, hvordan Google for Education hjælper dig med at håndtere kompleksiteten og sørge for, at alle har forbindelse og er produktive.

Styrkelse af forskning og infrastruktur på videregående uddannelser

Google-løsninger skaber en effektiv infrastruktur til databehandling, der sørger for, at nutidens videregående uddannelsesinstitutioner kører optimalt. Forskere kan foretage deres analyser på få minutter i stedet for flere dage, og løsningerne fungerer problemfrit på tværs af afdelinger og datasæt. Elever og undervisere kan samarbejde nemt og sikkert på tværs af discipliner og campusser. Og ansatte på campus kan arbejde mere effektivt.

Nye måder at samarbejde og innovere på

Google for Education leverer alt fra smartere mail til problemfri videokonferencer til feedback på elevernes arbejde i realtid. Produktivitetsløsningerne kører problemfrit sammen med værktøjer og systemer på videregående uddannelser og hjælper elever og undervisere til at være mere effektive og produktive. Med virtual reality-teknologi kan undervisere og elever i samarbejde skabe spændende oplevelser til dybdegående undersøgelser og læring.

Sikker teknologi med værktøjer til nem it-administration

It-administratorer kan oprette og administrere tilpassede politikker på både skolens og elevernes enheder med ganske få klik. Googles robuste administrative og tekniske indstillinger gør det nemt at overvåge og administrere apps i hele systemet, så it-medarbejderne kan bruge mindre tid på manuel teknisk support og mere tid på institutionens prioriteter.

Se Google for Education-produkter til universiteter

Få flere oplysninger om Google Workspace for Education, ressourcer til undervisere og de effektive løsninger, der er tilgængelige i Google Cloud.

Forbedring af oplevelsen på videregående uddannelser rundt omkring i verden

Se, hvordan skoleledere og undervisere bruger Google for Education til at udbygge, hvad, hvor og hvordan eleverne lærer.

Hjælp dit team med at komme godt i gang

Vil du bruge Google-værktøjer på din skole? Vi har det, du har brug for. Uanset om du er underviser eller administrator, kan du finde programmer, undervisnings- og supportmuligheder, der er relevante for din skole. Brug vores ressourcer, eller kom i kontakt med partnere uden omkostninger.

Undervisercenter

Se en samling af vederlagsfri uddannelsesressourcer på nettet, som kan hjælpe underviserne med at bruge Google-teknologien på en effektiv måde i klasseværelset.

Konfigurationsvejledninger

Find de ressourcer, dit it-team skal bruge til at planlægge, implementere og understøtte Google-løsninger på din skole.

Produktsupport

Få svar på dine spørgsmål og adgang til vejledning, selvstudier, brugerfora og support til Google for Education-produkter.

Kom godt i gang

Tal med en ekspert

Kontakt en Google for Education-specialist for at få hjælp på tomandshånd til at vælge de rigtige produkter til din institution.

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.