Gå til indhold

Hjælpefunktioner til alle elever

Når alle elever kan deltage fuldt ud i læringsoplevelsen på deres egen måde, er det til gavn for alle. Google for Education-produkterne er udviklet med fokus på hjælpefunktioner, som hjælper hver elev med at lære, blive inspireret og opnå sit fulde potentiale.

En miniature fra en video med en ung elev, der har blå øretelefoner i ørerne og kigger på en computer.

Inddragelse af elever med forskellige behov via forskellige læringsformer

Elever på samme hold lærer på forskellige måder. Vi udvikler teknologi, der hjælper undervisere med at dække alle elevers behov, bl.a. elever med nedsat syn og hørelse, med fysiske handicap og en anden tilgang til informationsbehandling.

Hos Google mener vi, at hjælpefunktioner hører til alle godt udviklede produkter. Vi udvikler Google for Education-produkter med fokus på hjælpefunktioner, som hjælper hver elev med at lære, blive inspireret og opnå sit fulde potentiale.

Værktøjer til alle elever

Udvikling af strategier til livslang læring

Når eleverne har de værktøjer, de skal bruge, og forstår, hvordan de skal bruge dem, styrker det deres selvtillid, og det hjælper dem med at udvikle læringsstrategier, som de kan bruge resten af livet. Funktioner såsom visuelle hjælpemidler, undertekster og samarbejde i realtid i Google Workspace hjælper med at nedbryde barriererne til læring for alle elever, uanset om de har permanent eller midlertidig nedsat funktionsevne eller lærer bedst under bestemte forhold.

En ung elev, der sidder ved et bord og har hvide hovedtelefoner på, trykker på en tablet. Ved siden af sidder en anden elev og kigger på.
En ung elev skal til at trykke på en tablet, der ligger på et bord og viser et tastatur med touchskærm.
Tilpasset læring

Adgang til inspirerende oplevelser for alle elever

Alle elever kan inddrages i undervisningen, når de tilbydes forskellige muligheder for at bruge teknologi og lave opgaver. Chromebook-funktioner såsom ChromeVox og Tekstoplæsning hjælper f.eks. elever, der har brug for hjælp til at se eller høre, og det giver samtidig eleverne forskellige måder at finde oplysninger på. Når du har tilpasset indstillingerne på en Chromebook, anvendes de, hver gang en elev logger ind på en hvilken som helst enhed. Det sparer tid og hjælper eleven med at koncentrere sig om at lære.

Inddragende oplevelser

Gør det muligt for alle elever at deltage og få succes

Hver elev på et hold har sine egne styrker, perspektiver og behov. Google for Education-produkterne, som bl.a. tilbyder tekstforstørrelse, indtaling og brailleunderstøttelse, gør det nemmere for eleverne at lære side om side med deres holdkammerater. Chrome-udvidelserne giver også endnu flere muligheder for at lære både individuelt og sammen med andre.

Et barn ligger smilende på en seng og bruger en Chromebook sammen med sin mor.

"Det, der fungerer for børn med særlige behov, fungerer for alle. De strategier, som virker, virker bare."

Suley Castillo, Instructional Coach, Dallas Independent School District

Få flere oplysninger om Googles hjælpefunktioner og -værktøjer

Download og del denne startguide til indbyggede hjælpefunktioner og -indstillinger i Google Workspace og på Chromebooks. Den viser også, hvilke Chrome-udvidelser du kan tilføje.

Flere ressourcer til undervisere og administratorer

Find kurser, lektioner og svar på almindelige spørgsmål, og få mest muligt ud af Googles hjælpefunktioner.

Bliv fortrolig med hjælpefunktionerne i Google Workspace, ChromeOS og Chromebooks

Google Workspace for Education

Brug indbyggede funktioner til at fremme læring og forståelse

Se, hvordan Google Workspace-apps som bl.a. Docs, Sheets, Analyse og Slides kan understøtte strategier for undervisning til forskellige behov og læringsformer.

ChromeOS og Chromebooks

Få adgang til og tilpas indstillinger på alle dine enheder

Se, hvordan Chromebook-indstillinger med mulighed for tilpasning kan hjælpe alle elever med at få adgang til oplysninger og lære på den måde, der fungerer bedst for dem.

Kom godt i gang

Find ud af, hvordan Google kan hjælpe

Kontakt en ekspert, som kan hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter og funktioner, der dækker elevernes behov.

Se hjælpefunktioner og -værktøjer

Download og del denne startguide til hjælpefunktionerne i Google Workspace og på Chromebooks.