Gå til indhold

Google for Education Champions

Champions for elever. Champions for undervisere. Champions for fremtidens uddannelse.

Få flere oplysninger om, hvad det vil sige at være en Champion

Google for Education Champions er medlemmer af vores tre certificerede fællesskaber: Innovator, Trainer og Coach. Hver af disse certificeringer anerkender underviserne for deres ekspertise, passion og arbejde på tværs af systemet, hvor de bruger Google-værktøjer til at påvirke undervisningen positivt. Sammen støtter de hver elev, hver underviser og fremtidens uddannelse.

Få forbindelse­connection, inspiration og anerkendelse.

Billede af to undervisere, der samarbejder på Chromebooks
Billede af tre undervisere, der samarbejder på en Chromebook

For at blive en Google for Education Champion skal undervisere opnå en af følgende titler: Certified Innovator, Certified Trainer eller Certified Coach. Når de bliver anerkendt med en af disse titler, bliver de automatisk en Google for Education Champion. Nedenfor kan du få flere oplysninger om hvert af programmerne, hvordan de er unikke, og hvordan du ansøger.

Inspirerer til transformation

Certified Innovator

Du repræsenterer andre ved at transformere undervisning og læring gennem Google-værktøjer, og du står forrest i udviklingen af fremtidens uddannelse.

Muliggør transformation

Certified Trainer

Du lærer grupper af undervisere at transformere undervisning og læring med Google-værktøjer i situationer med én-til-mange.

Personligt tilpasset transformation

Certified Coach

Du støtter personligt tilpasset udforskning af Google-værktøjer gennem en-til-en undervisning og skabelse af relationer.

Se ofte stillede spørgsmål

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.