Gå til indhold

Vi hjælper med at give alle adgang til undervisning

Vi mener, at alle – både undervisere og elever, uanset alder og niveau – skal have adgang til værktøjer og mulighed for at udvikle færdigheder, som giver dem succes i fremtiden, uanset hvad de gerne vil.

Vi investerer i projekter og organisationer, der giver større adgang til læring

Siden 2005 har vi ved hjælp af Google.org afsat over 250 millioner USD som hjælp til at fjerne globale mangler i uddannelse, mens vi giver Google-brugerne mulighed for at tilbyde deres tekniske ekspertise frivilligt. Vores mål er at hjælpe flere mennesker – især dem, der bor i mindrebemidlede lokalsamfund – med at drage nytte af teknologiens potentiale i og uden for klasseværelset.

To piger i skoleuniform smiler, og en af dem har en tablet i hånden
En elev med briller, der sidder og kigger fokuseret på en Chromebook-enhed under en bustur

Nu kan du lave lektier, mens du sidder i skolebussen

Mens skolearbejde i dag i højere grad kræver internetadgang, er der stadig mange, der ikke har internetforbindelse derhjemme.

Vi samarbejder med distrikter over hele USA om at udvide Rolling Study Halls, så vi kan hjælpe tusindvis af elever i landdistrikter med at få mere læringstid uden for skolen ved at forsyne skolebusser med Wi-Fi, enheder og integreret undervisersupport.

Vi hjælper med at udstyre den næste generation med fremtidens færdigheder

Mere end 65 % af eleverne vil få jobs, som ikke engang eksisterer i dag¹, men mange af dem udvikler ikke de færdigheder til problemløsning og grundlæggende digitale kompetencer, som bliver nødvendige i fremtiden.

Vi støtter nonprofitorganisationer og opretter programmer for at give større adgang til uddannelse inden for informationsteknologi, og vi hjælper med at uddanne flere kvindelige og underrepræsenterede elever i programmatisk tænkning. Vores mål er at give alle elever de adaptive færdigheder, de skal bruge til at tackle fremtidens største udfordringer.

En teenager, der taster på en computer, mens en underviser giver gode råd ved hendes side

Få flere oplysninger om, hvordan vi forbedrer uddannelsesmulighederne

Forbedring af undervisning og læring i grundskoler

Se, hvordan Googles værktøjer og ressourcer hjælper undervisere og elever i grundskoler med at skabe indhold, samarbejde og udvikle digitale færdigheder til fremtiden.

Forbedring af muligheder inden for videregående uddannelse

Se, hvordan Googles løsninger baner vejen for avanceret forskning, vigtige resultater og læringsmuligheder på universiteter.

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.