Gå til indhold
Google Classroom logo

Hvor undervisning og læring samles

Google Classroom hjælper undervisere med at skabe engagerende læringsoplevelser, som de kan tilpasse personligt, administrere og måle. Det er en del af Google Workspace for Education, som gør det nemmere for underviserne at skabe betydningsfuld læring og forberede eleverne på fremtiden.

Gør læringen levende og personlig

Skab elevengagement med værktøjer, som møder eleverne i øjenhøjde – og giv dem færdigheder til fremtiden.

Betalingsfunktioner, som inspirerer til nye former for undervisning og læring

Opret interaktive opgaver, endda fra eksisterende PDF-filer, som giver feedback i realtid og individuel vejledning med prompter og hints ved hjælp af AI.

Se øvelsessæt

Lav interaktive spørgsmål til YouTube-videoer, så eleverne får feedback og indsigt i deres præstationer i realtid under lektionerne.

Angiv interesse for beta

Find, tilføj, anvend og giv karakterer med tilføjelser fra populære uddannelsesteknologiske værktøjer – nemt og direkte i Classroom.

Se Google for Education App Hub
alle udgaver

Gør læringen mere personlig, og skab elevengagement

Føj værktøjer til undervisningen, der gør hverdagsopgaverne simplere

Giv undervisningstiden et løft med formålsrettede værktøjer til undervisning, produktivitet og samarbejde.

Betalingsfunktioner, som tager læringen til næste niveau

Hjælp eleverne med at inkorporere citater og undgå utilsigtet plagiering med ubegrænsede originalitetsrapporter og et skoleejet lager af tidligere afleveringer.

Få flere oplysninger om originalitetsrapporter

Opret et link til din klasse, og del det med kolleger fra din organisation, så de nemt kan se forhåndsvisninger, vælge og importere ressourcer af høj kvalitet til deres klasser.

Angiv interesse for beta

Analysedata i Classroom giver underviserne indsigter og klarhed over, hvordan eleverne afleverer, præsterer og arbejder med opgaverne, så underviserne kan træffe velinformerede beslutninger om, hvordan de bedst hjælper eleverne.

alle udgaver

Værktøjer til gnidningsfri undervisning

Anvend løsninger, som er skabt til at give synlighed, indsigter og kontrol

Opret læringsmiljøer, som er nemmere at administrere og hjælper undervisere og elever ved hjælp af integrerede og sikrere værktøjer.

Betalingsfunktioner, som understøtter din organisation og giver læring med bedre resultater

Få synlighed i forhold til alt lige fra holdets præstationer til de enkelte elevers opgaveaflevering med analysedata fra Classroom (kommer snart), eller eksportér Classroom-logger til BigQuery, hvor du kan analysere indførelse, engagement m.m.

Del nemt holdskabeloner i høj kvalitet, så underviserne i din organisation kan se forhåndsvisninger og importere ressourcer til deres egne hold.

Angiv interesse for beta

Udvalgte uddannelsesledere og medarbejdere kan midlertidigt få adgang til hold for at hjælpe undervisere, administrere vikarer, se oplysninger om samtaler med værger m.m.

alle udgaver

En sikker og pålidelig platform, som kan skaleres til skoler i alle størrelser

Sådan kan Classroom gøre en forskel for dig

Uddannelsesledere

En undervisningsleder smiler foran en grøn baggrund.

Classroom kan læres på få minutter og egner sig til alle typer elever og undervisere, uanset hvor teknisk kyndige de er. Giv underviserne nye muligheder, og tilskynd dem til at bruge og udnytte nye værktøjer og teknikker med et bredt udvalg af ressourcer.

Undervisere

En underviser smiler foran en gul baggrund.

Undervisere kan konfigurere hold på et øjeblik, nemt oprette kursusaktiviteter, distribuere dem til hele holdet og give karakterer effektivt og gennemskueligt.

It-administratorer

En it-administrator smiler foran en blå baggrund.

Administratorer har al den kontrol, de har brug for, når de åbner og analyserer deres data for at udlede indsigter, og de kan få yderligere funktioner til deres specifikke behov med et udvalg af opgraderingsmuligheder.

Skal du bruge flere oplysninger om Classroom?

Få samlet alle dine værktøjer med Google Workspace for Education

Google Workspace for Education giver jeres skolefællesskab mulighed for at anvende brugervenlige værktøjer, som kan løfte undervisning, læring, samarbejde og produktivitet – alt sammen på én sikker platform.

Brugerflade

150millioner brugere

rundt om i verden

Er du klar til at transformere din skole?

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.