Gå til indhold

Hvor undervisning og læring samles

Google Classroom er din universalløsning til undervisning og læring. Vores brugervenlige og sikre værktøjer hjælper undervisere med at administrere, måle og berige læringsoplevelser.

Alt samlet på ét sted

Saml alle dine læringsværktøjer, og administrer flere hold på ét centralt sted.

Nem at bruge

Alle i dit skolefællesskab kan komme i gang med at bruge Classroom på nogle få minutter.

Udviklet til samarbejde

Samarbejd med hele holdet samtidigt i det samme dokument, eller tal ansigt til ansigt via Google Meet.

Adgang alle steder fra

Gør det muligt at undervise og lære overalt og på en hvilken som helst enhed, og giv dit hold større fleksibilitet og mobilitet.

En dreng og en pige samarbejder om en opgave derhjemme foran en Chromebook.
Nem at bruge

Spar tid, og gør de daglige opgaver enklere

Alle udgaver

 • Skift mellem hold, opgave og elev med få klik

 • Hold øje med elevernes fremskridt i din karakterbog, og eksportér resultaterne til din skoles elevadministrationssystem

 • Sørg for, at karaktergivningen er konsekvent og gennemskuelig, med rubrikker, der vises sammen med elevernes opgaver

 • Gem ofte benyttede sætninger i en kommentarbank, der kan tilpasses

 • Prepare and schedule tasks, assignments, and quizzes across multiple classes

Betalingsudgaver

 • Integrer dine foretrukne EdTech-værktøjer med tilføjelser til Classroom (tilgængeligt med Teaching and Learning Upgrade og Education Plus)

En skrivetavle med en silhuet af tre menneskeprofiler har forbindelse til tre separate browservinduer, der repræsenterer: Google Docs, Google Sheets,og Google Slides. Nederst i hvert vindue er der cirkler med tegneseriemennesker, der repræsenterer samarbejdspartnere.
En gul cirkel med en mindre gul cirkel i midten, der indeholder et udråbstegn. Den mindste cirkel har forbindelse til to blå rektangler på hver side, der indeholder brede streger, der forestiller tekst. Noget af teksten er fremhævet. Nederst i rektanglet til venstre og øverst i rektanglet til højre er der cirkler med tegneseriemennesker og brede streger med tekst, der forestiller en samtale.
Berig

Gør elevernes læringsoplevelse bedre

Alle udgaver

 • Giv eleverne mulighed for at ændre indstillinger for hjælpefunktioner, så de kan lære på den måde, der fungerer bedst for dem – selv på flere sprog

 • Sørg for, at alle er opdaterede, med sider med udestående opgaver til eleverne og sider med opgaver til gennemgang til underviserne og afleveringsfrister, som vises automatisk på elevkalendere, når der oprettes lektier

 • Upload kursusdokumenter som skabeloner for at give hver enkelt elev sin egen kopi af en opgave, når den er oprettet

 • Giv eleverne mulighed for at tjekke deres eget arbejde for anbefalede henvisninger ved at scanne det i forhold til hundrede milliarder websider og mere end 40 millioner bøger med originalitetsrapporter

 • Giv eleverne mulighed for nemt og hurtigt at tage og indsende et billede af deres papirhjemmearbejde med en forbedret billedtagningsfunktion

Betalingsudgaver

 • Scan elevernes indsendte opgaver for mulig plagiering i forhold til dit domænes lager med tidligere elevafleveringer (tilgængeligt med Teaching and Learning Upgrade og Education Plus)

Administrer

Arbejd nemt med værktøjer til synlighed, indsigt og styring

Alle udgaver

 • Få adgang til Classroom-revisionslogs i administrationskonsollen for at undersøge hændelser i dybden og fastslå præstations- eller sikkerhedsproblemer

 • Brug rapporter til at undersøge problemer – f.eks. hvem der har slettet en elev eller et hold – og bring hurtigt og nemt undervisningen online igen

 • Betjen undervisningsfællesskaber af alle størrelser

Betalingsudgaver

 • Opret og administrer hold i stor skala ved at synkronisere Classroom-klasselister fra dit elevadministrationssystem (tilgængeligt med Education Plus)

 • Kommer snart Installer EdTech-værktøjer fra tredjepart til flere undervisere på en gang med tilføjelser til Classroom (tilgængeligt med Teaching and Learning Upgrade og Education Plus)

 • Eksportér logfiler fra Classroom til BigQuery for at analysere indførelse, engagement og meget mere (tilgængeligt med Google Workspace for Education Standard og Education Plus)

 • Vælg mellem en række forskellige Classroom-opgraderinger for at tilføje yderligere funktioner, der passer til din unikke institution

En bærbar computer er åben. På skærmen er et vindue med et tandhjulsikon. Et væld af dokumenter strømmer fra toppen af den bærbare computer. Den bærbare computer er forbundet med et grønt og et gult rektangel, der begge indeholder fire farvestrålende cirkler med tegneseriemennesker.
En lås på et blåt skjold. Til venstre for skjoldet er der ti cirkler med tegneseriemennesker. Dette er blandet med ikonerne for Google Docs, Slides og Sheets. Til højre for skjoldet er der en strøm af tilfældige bogstaver og tal, der repræsenterer datakryptering.
Sikker

Vær beskyttet og overhold lovgivningen

 • Brug vores globale netværk, som er udviklet med full-stack-sikkerhed i flere lag, kan håndtere ekstreme ændringer i efterspørgslen og har garanti for 99,9 % oppetid

 • Overholder de strengeste globale sikkerheds- og privatlivsstandarder for uddannelsesværktøjer – og overvåges jævnligt af tredjepartsorganisationer

 • Brug Classroom 100 % reklamefrit – elevernes personlige oplysninger bruges desuden ikke til at oprette annonceprofiler til målretning

 • Sørg for, at det kun er kontoindehavere med unikke loginoplysninger, der kan få adgang til et Google for Education-domæne, og begræns alle holdaktiviteter, så de kun er tilgængelige for holdmedlemmer

“Af alle de teknologiløsninger, jeg har brugt i undervisningssammenhænge, har Google Classroom haft den mest markante indvirkning på undervisningen og læringen fra det øjeblik, jeg begyndte at bruge det på mine skoler.”

Ross Morrison McGill, @TeacherToolkit
Tre personer, der sidder omkring et bord, der er fyldt med skolematerialer og en computer. Personen i midten har hænderne på tastaturet. På skærmen ses et skoleprojekt med titlen Biologi.

Brug Classroom som en del af Google Workspace for Education, og udforsk forskellige udgaver

Classroom er inkluderet i Google Workspace for Education og fungerer problemfrit med alle udgaver.

Et gitter med appikoner for de apps, der fungerer #withClassroom

Brug dine foretrukne apps sammen med Classroom

Tusindvis af apps, der er godkendt af undervisere og kan integreres i Classroom, giver plads til kreativitet og ubegrænsede læringsmuligheder.

En illustration af en lup, der bevæger sig hen over et browservindue. Ikonerne er omkranset af et grønt vindue med et personikon og en blå taleboble.

Brug originalitetsrapporter sammen med Classroom

Med originalitetsrapporter, der er tilgængelige via Classroom, kan undervisere hurtigt tjekke, om en opgave indeholder plagiering, hjælpe eleverne med at forbedre deres opgaver og sammenligne elevopgaver, uden at deres privatliv kompromitteres.

Ressourcer

Se, hvilke ressourcer der kan gavne dig

Se, hvilke ressourcer der kan gavne dig

Hvis du bruger Classroom i skolen, anbefaler vi, at du tilmelder dig Google Workspace for Education. Classroom er allerede inkluderet i Google Workspace for Education og fungerer problemfrit sammen med Google Workspace-samarbejdsværktøjerne.

Kom godt i gang med Classroom

Har du allerede Google Workspace for Education? Log ind i Classroom for at komme godt i gang med at administrere dine hold allerede i dag.

Et nærbillede af en hånd, der holder en smartphone, der viser Google Classroom-mobilskærmbilledet.

Få adgang til Classroom på farten ved hjælp af mobilappen