Siirry sisältöön

Luokkahuoneen tulevaisuus

Nykyisten luokkahuoneiden on valmistettava oppilaita työuraa ja vielä tuntemattomia haasteita varten. Tällä sivulla on esitelty tutkimukseen perustuvia trendejä, joita kannattaa seurata, sekä resursseja, joiden avulla oppilaitoksesi voi valmistaa oppilaita tulevaan.

Kouluopetus kehittyy

Koulutus kehittyy nopeammin kuin koskaan lähihistorian aikana. Opettajat ja perheet tiedostavat entistä vahvemmin, että nykyisen opetussuunnitelman on kehityttävä vastaamaan tulevaisuuden todellisuutta. Työkalut ja teknologia eivät yksin riitä, vaan oppilaiden on kehitettävä uusia taitoja, jotta he voisivat ratkaista vaikeita ongelmia, tehdä tehokasta yhteistyötä ja ilmaista ajatuksia uusin tavoin.

Saadakseen paremman käsityksen siitä, mikä muuttuu, Google for Education ryhtyi yhdessä maailmanlaajuisen tutkija- ja analyytikkotiimin kanssa tutkimaan kouluopetuksessa tapahtuvia, näyttöön perustuvia muutoksia.

kartta

Opetusalan kehitysnäkymiä eri maissa

Lue lisää siitä, miten opetusta ja oppimista uudistetaan eri puolilla maailmaa.

Näkökulmia eri puolilta maailmaa

Kuuntele, millaisia näkemyksiä opetusalan edelläkävijöillä ympäri maailmaa on kouluopetuksen tulevaisuudesta sekä miten koulut ja opettajat voivat heidän mielestään auttaa oppilaita valmistautumaan näihin muutoksiin.

Lisävalmiuksia Opettajien ohjekeskuksesta

Kehitä taitojasi ammatillisen kehittymisen suunnitelmien ja ohjattujen oppimispolkujen avulla. Niiden tarkoituksena on auttaa opettajia omaksumaan Google for Education ‑työkalujen käyttöstrategioita, jotta oppimiskokemuksesta tulee entistäkin antoisampi.

Aloita

Tutustu kouluopetuksen uusiin ilmiöihin

Lue keskeisimmistä trendeistä, jotka vaikuttavat nykyiseen opetukseen ja määrittelevät tulevaisuuden oppimiskokemuksia.

Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.