Siirry sisältöön

Koulutuksen tulevaisuus

Google for Education toteutti yhteistyössä Canvas8:n kanssa 24 maata koskevan tutkimuksen koulutuksen tulevaisuudesta. Lopputulos on kolmiosainen raportti, joka sisältää näkemyksiä eri puolilta maailmaa.

  Tutkimuksen neuvonantajana ja konsulttina toimi American Institutes for Research (AIR), joka on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö.

   Raportin perusta

   Raportti sisältää näkemyksiä, jotka on saatu haastattelemalla koulutusalan ajatusjohtajia eri puolilta maailmaa. Mukana on esimerkiksi koulutuspolitiikan asiantuntijoita, akateemisia tutkijoita, aluevastaavia, rehtoreita ja opettajia sekä koulutusteknologiajohtajia.

   94
   koulutusalan asiantuntijaa
   24
   maata
   2
   vuoden ajalta kootut vertaisarv­ioidut akateemi­set julkaisut

   ASIANTUNTIJOILTA

   Opettaminen tulevaisuutta varten

   Google for Educationin uusi YouTube-sarja, jossa käydään keskusteluja koulutuksen tulevaisuutta visioivien ajatusjohtajien kanssa.

   Opettaminen tulevaisuutta varten ‑traileri

   Miltä koulutus näyttää 5–10 vuoden päästä? Katso uuden Opettaminen tulevaisuutta varten ‑sarjan traileri. YouTube-sarjassa asiantuntijat kertovat näkemyksiään esimerkiksi opettamisesta, oppimisesta ja digitaalisesta lukutaidosta.

   Opettaminen tulevaisuutta varten – mukana Tony Wagner

   Learning Policy Instituten tutkija ja kasvatustieteen tohtori Tony Wagner kertoo taidoista, joita opiskelijat tarvitsevat tulevaisuuden työelämässä. Hän käsittelee myös koulutusteknologian mahdollisuuksia.

   Opettaminen tulevaisuutta varten – mukana Jan Owen

   Learning Creates Australian puheenjohtajiin kuuluva Jan Owen kertoo, miten koulutus voi auttaa opiskelijoita ratkaisemaan globaaleja ongelmia nyt ja tulevaisuudessa.

   Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.