Siirry sisältöön

Tuotteet oppimisen tueksi

Yhdessä toimivat Google for Education ‑työkalut uudistavat opetusta ja oppimista auttaen oppilaita ja opettajia saavuttamaan omat tavoitteensa.

Paranna koulutuksen vaikuttavuutta Googlen työkaluilla

Helpota yhteistyötä, sujuvoita opetusta ja luo turvallinen oppimisympäristö oppilaille ja opettajille suunnitelluilla työkaluilla

Haluan lisätietoja Google Workspace for Educationista

Tarjoa opettajille helppo tapa oppilaiden kanssa viestimiseen ja ryhmien hallintaan kaikenkattavalla opetus- ja oppimisratkaisulla.

Lue lisää Google Classroomista

Hyödynnä oppilaitoksessasi monipuolisia, helppokäyttöisiä ja turvallisia laitteita, jotka on suunniteltu seuraavan sukupolven opettamiseen ja oppimiseen.

Lue lisää Chromebookeista

Tarjoa oppilaitokselle menestyksen työkalut

Opetuksen Järjestäjät

DELL LATITUDE 7410 CHROMEBOOK ENTERPRISE

Joustavia innovaatioita koko oppilaitokselle

Vähennä hallinnollisia tehtäviä ja käytä enemmän aikaa koulutuksen vaikuttavuuden parantamiseen. Kun opettajat saavat sopivat työkalut, materiaalit ja ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet, he voivat keskittyä oppilaisiinsa.

IT-Järjestelmänvalvojat

ASUS CHROMEBOOK FLIP CX5

Ota opetustyökaluja helposti käyttöön koko oppilaitoksessa

Tuo monipuoliset työkalut oppilaiden ja opettajien käyttöön vaivattomasti. Ylläpidä oppilaitoksen kaikkia laitteita yhdestä paikasta. Valvo tietoturvaa, hallitse pääsyoikeuksia ja tee helposti muutoksia koko verkostoon keskitetystä hallintakonsolista.

Opetushenkilöstö

HP CHROMEBOOK X360 14B

Säästä aikaa ja paranna oppimistuloksia helppokäyttöisillä työkaluilla

Sujuvoita ryhmien hallintaa ja tarjoa oppilaille yksilöityjä oppimiskokemuksia. Luo ja muokkaa oppitunteja yhteistyössä muiden kanssa oppilaiden taitojen kehittämiseksi. Kannusta opiskeluun virtuaalisissa luokkahuoneissa missä ja milloin tahansa. Pidä tapaamiset, asiakirjat ja raportit käden ulottuvilla.

Uutta koulutuksen saralla

Näytä kaikki
default text

Autamme mielellämme

Tutustu tuotteisiimme, löydä myyjäkumppani ja esitä kysymyksiä tukitiimille milloin tahansa

Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.