Fortsätt till innehåll

Hjälpa lärare i grund- och gymnasieskolan att göra ett större intryck

Elevers upplevelse av grundskolan har stor inverkan på deras framtid. Med delbara enheter och samarbetsverktyg från Google for Education kan lärarna förbereda eleverna för framtiden med hjälp av nya och mer engagerande sätt att lära sig allt de behöver för att lyckas.

Verktyg för samarbete, kommunikation och kreativitet

Med Google for Education får lärarna mer tid att anpassa inlärningsupplevelsen och behöver inte ägna lika mycket tid åt det administrativa. Eleverna kan lära sig modern problemlösning och få de kunskaper och färdigheter de behöver i sina karriärer, med tillgänglighetsfunktioner som hjälper alla elever att göra ett så bra jobb som möjligt.

There are two children playing on a tablet. One of them is teaching the other how to use the device.

Se hur Google for Educations tillgänglighetsverktyg och -funktioner kan hjälpa alla elever att lära sig. Läs om tillgänglighet.

A board on a wall, it reads a large title that says, Look what we can do in Google.

Se hur lätt det är att hantera Chromebook-enheter med Google Administratörskonsol. Titta på videon.

Enkel IT-administration för organisationer av alla storlekar

Google for Education-produkterna är enkla att implementera, använda och hantera. Med bara några klick kan IT-administratören konfigurera nya enheter och hantera policyer på en hel skola eller i ett helt skoldistrikt. Tack vare den automatiserade och molnbaserade hanteringen blir bearbetningen smidig och alla användare hålls uppdaterade.

Budgetvänlig och med säkerheten inbyggd

Google Workspace och Classroom är kostnadsfria för skolor och delbara Chromebook-enheter gör teknikens fördelar enkla och prisvärda för fler elever – med support dygnet runt och flera säkerhetslager som skyddar såväl elever som data.

En lärare och en flicka framför en Chromebook. Eventuellt läser de om hur Google skyddar lärares och elevers uppgifter.

Läs om hur Google skyddar lärarnas och elevernas integritet och håller din data säker. Läs om sekretess och säkerhet.

”Genom att kombinera Google Workspace for Education med Chromebook-enheterna fick vi ett riktigt smidigt, effektivt och innovativt inlärningssystem som har stöd för vår anpassade inlärningsmiljö. Vi skulle aldrig kunna göra detta utan att använda Chromebook-enheter och Google Workspace for Education.”

David Gundlach, Deputy Superintendent, Oshkosh Area School District

Läs mer om hur grund- och gymnasieskolor gör skillnad med Google

Med våra resurser för undervisning kan du ladda lektionerna till tänderna

Upptäck det breda utbudet av verktyg, aktiviteter, kurser, lektioner och mycket annat om en rad olika ämnen och på flera olika förkunskapsnivåer.

Hjälp teamet att komma igång

Vill du använda verktyg från Google på din skola? Vi har allt du behöver. Vi kan erbjuda program, utbildningar och support för att du ska få ut så mycket som möjligt av Google for Education, oavsett om du är lärare eller administratör.

Lärarcenter

Sök bland en samling av utbildningsresurser online som hjälper lärare att använda Googles teknik effektivt i klassrummet.

Konfigureringsguider

Hitta resurserna ditt IT-team behöver för att planera, implementera och ge support för Google Workspace och Chromebook på din skola.

Support för produkter

Få svar på frågor och få tillgång till guider, självstudiematerial, användarforum och support för Google for Education-produkterna.

Kom igång

Prata med en expert

Kontakta en expert på Google for Education om du vill ha personlig hjälp att välja rätt produkter för skolan eller distriktet där du arbetar.

Registrera dig här och få uppdateringar, insikter, resurser med mera.