Gå til indhold

Fremtidens klasseværelse

Moderne undervisning skal forberede eleverne til karrierer og udfordringer, der endnu ikke findes. Her er et kig på forskningsbaserede tendenser, som du bør holde øje med, og ressourcer, der kan hjælpe din skole med at forberede eleverne til det næste trin.

Undervisningen i klasseværelset er under udvikling

Uddannelsesområdet udvikler sig hurtigere end i nogen anden periode i nyere historie. Hos både undervisere og familier er der en stadig større opmærksomhed på, at nutidens læseplaner er nødt til at udvikle sig for at kunne opfylde de krav, der stilles i morgendagens virkelighed. Ud over at skulle kunne bruge diverse værktøjer og teknologien skal eleverne også udvikle nye færdigheder i at løse vanskelige problemer, samarbejde effektivt og udtrykke idéer på nye måder.

For at få en bedre indsigt i disse forandringer indgik Google for Education et samarbejde med et globalt team af fokusere og analytikere med henblik på at undersøge evidensbaserede forandringer i klasseundervisningen.

kort

Se tendenser inden for undervisning efter land

Se, hvordan forskellige lande i verden fornyer undervisning og læring.

Udforsk globale perspektiver

Hør, hvordan førende undervisere fra hele verden deler deres holdninger til fremtidens undervisning, og hvordan skoler og undervisere kan hjælpe med at forberede eleverne på disse forandringer.

Få mere at vide i Undervisercenter

Udbyg dine egne færdigheder med professionelle læseplaner og vejledte læringsforløb, der hjælper undervisere med at tilegne sig strategier til anvendelse af Google for Education-værktøjer for at forbedre læringsoplevelsen.

Kom godt i gang

Udforsk nye områder inden for klasseundervisning

Få mere at vide om de vigtige tendenser, der har indflydelse på uddannelse i dag, og som definerer uddannelse i fremtiden.

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.