Mewujudkan kemungkinan baharu dalam pendidikan tinggi

Kampus kolej dan universiti ialah ekosistem pembelajaran dan penemuan yang bertenaga dan rumit, merentas bidang dan kampus. Lihat cara Google for Education membantu anda mengurus kerumitan ini dan memastikan semua orang dihubungkan serta produktif.

Memperkasakan penyelidikan dan prasarana pendidikan tinggi

Penyelesaian Google mencipta prasarana pengkomputeran yang kuat, yang memastikan komuniti pendidikan tinggi masa kini berkemahiran. Penyelidik dapat mempercepatkan analisis daripada hari kepada minit, bekerja dengan lancar merentas jabatan dan set data. Pelajar dan ahli fakulti boleh bekerjasama dengan mudah dan selamat merentas bidang dan kampus. Kakitangan kampus juga boleh bekerja dengan lebih cekap dan berkesan.

Cara baharu untuk bekerjasama dan berinovasi

Daripada e-mel yang lebih pintar kepada persidangan video yang lancar sehingga maklum balas masa nyata tentang kerja pelajar, penyelesaian produktiviti Google for Education padan dengan lancar seiring alatan dan sistem pendidikan tinggi, yang membantu pelajar dan ahli fakulti menjadi lebih cekap dan produktif. Dengan teknologi realiti maya, ahli fakulti dan pelajar dapat mencipta bersama pengalaman yang menarik untuk penerokaan dan pembelajaran yang lebih mendalam.

Teknologi selamat dengan alatan untuk pengurusan IT yang mudah

Pentadbir IT boleh menyediakan dan mengurus dasar tersuai di seluruh institusi pengajian dan peranti pelajar hanya dengan beberapa klik. Kawalan pentadbir dan teknikal Google yang mantap memudahkan pemantauan dan pengurusan aplikasi di seluruh sistem, memberi kakitangan IT lebih masa untuk menumpukan pada keutamaan institusi dan sedikit sahaja masa untuk sokongan teknikal manual.

Terokai produk Google for Education untuk kolej dan universiti

Ketahui lebih lanjut tentang G Suite for Education, sumber untuk pendidik dan penyelesaian mantap yang tersedia di Google Cloud Platform.

 • G Suite logo.

  G Suite for Education

  Set alatan komunikasi dan usaha sama untuk belajar di mana-mana, pada bila-bila masa, pada mana-mana peranti. Terokai edisi percuma dan edisi perusahaan.

 • Coursekit logo.

  Course Kit

  Set alatan yang meningkatkan LMS anda untuk membantu jurulatih mengumpul, menilai dan menganalisis kerja kursus menggunakan kuasa G Suite.

 • Google Cloud Platform.

  Google Cloud Platform

  Set penyelesaian awan untuk storan, pengkomputeran, Big Data dan Pembelajaran Mesin untuk memperkasakan IT dan membantu penyelidik, ahli fakulti dan pelajar membina teknologi yang seterusnya.

Meningkatkan pengalaman penddikan tinggi di seluruh dunia

Ketahui cara ketua dan pendidik institusi pengajian menggunakan Google for Education untuk mengembangkan perkara, tempat dan cara pelajar belajar.

Lihat semua kajian kes

Bantu pasukan anda bermula

Ingin bawa alatan Google ke institusi pengajian anda? Kami telah menyiapkan segalanya. Sama ada anda seorang pendidik atau pentadbir—terdapat program, latihan dan sokongan untuk anda. Gunakan sumber percuma kami atau berhubung dengan rakan kongsi.

Pusat Guru

Semak imbas koleksi sumber latihan dalam talian yang percuma untuk membantu guru menggunakan teknologi Google dengan berkesan di dalam bilik darjah.

Dapatkan latihan
Panduan penyediaan

Cari sumber yang pasukan IT anda perlukan untuk merancang, melaksanakan dan menyokong penyelesaian Google di institusi pengajian anda.

Lihat panduan penyediaan
Sokongan produk

Dapatkan jawapan kepada soalan anda dan akses panduan, tutorial, forum pengguna serta sokongan untuk produk Google for Education.

Dapatkan sokongan produk
One student looks like they are explaining something on a sheet of a paper to another student.

Dapatkan kredit Google Cloud percuma untuk menyokong penyelidikan dan pengajaran fakulti

Google menawarkan kredit untuk membantu fakulti universiti meneroka alatan dan aplikasi di Google Cloud Platform (GCP), serta kredit penyelidikan untuk memberi penyelidik fakulti akses kepada kuasa pengkomputeran dan pembelajaran mesin GCP.

Mohon untuk kredit

Mulakan

Berbincang dengan pakar

Hubungi pakar Google for Education untuk mendapatkan bantuan diperibadikan dalam memilih produk yang sesuai untuk institusi pengajian anda.

Terima kasih kerana mendaftar!

Beritahu kami lagi tentang minat anda.