Langkau ke kandungan

Google for Education Champions

Champions untuk pelajar. Champions untuk pendidik. Champions untuk masa hadapan pendidikan.

Ketahui lebih lanjut tentang cara menjadi Champion

Google for Education Champions merupakan ahli tiga komuniti kami yang diperakui: Penginovasi, Jurulatih dan Coach. Setiap pensijilan ini mengiktiraf pendidik atas kepakaran, semangat dan kerja seluruh sistem mereka menggunakan alatan Google untuk memberikan kesan yang positif kepada pendidikan. Bersama-sama, mereka memperjuangkan setiap pelajar, pendidik dan masa hadapan pendidikan.

Dapatkan hubungan, inspirasi dan pengiktirafan.

Imej dua pendidik bekerjasama pada Chromebook
Imej tiga pendidik bekerjasama pada Chromebook

Untuk menjadi Google for Education Champion, pendidik boleh memilih untuk memperoleh mana-mana kelayakan yang berikut: Penginovasi Diperakui, Jurulatih Diperakui atau Certified Coach. Setelah mencapai salah satu daripada pengiktirafan ini, mereka akan menjadi Google for Education Champion secara automatik. Lihat di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang setiap program ini, keunikan program dan cara membuat permohonan!

Menginspirasikan Transformasi

Penginovasi Diperakui

Anda menyokong orang lain untuk mengubah pengajaran & pembelajaran melalui alatan Google dan menerajui kemajuan ke arah masa hadapan pendidikan.

Mendayakan Transformasi

Jurulatih Diperakui

Anda melatih kumpulan pendidik untuk mentransformasikan pengajaran & pembelajaran dengan alatan Google dalam tetapan satu dengan banyak.

Memeribadikan Transformasi

Certified Coach

Anda menyokong penerokaan diperibadikan berkenaan dengan alatan Google melalui bimbingan satu dengan satu dan pembinaan hubungan.

Terokai Soalan Lazim

Daftar di sini untuk mendapatkan kemaskinian, cerapan, sumber dan pelbagai lagi.