Peranti yang direka untuk semua pelajar

Chromebook menyertakan ciri kebolehaksesan terus dari kotak, membuka pengalaman pembelajaran untuk pelajar dengan pelbagai keperluan, keupayaan dan gaya pembelajaran. Tetapan terbina dalam dan apl serta sambungan yang mudah digunakan membantu untuk menyesuaikan pengalaman pembelajaran supaya merangkumi dan melibatkan setiap pelajar.

Kanak-kanak menggunakan komputer dengan fon telinga.

Kesaksamaan dalam pendidikan bermula dengan akses

Setiap pelajar layak mendapatkan pendidikan yang berkualiti, dengan alatan yang mereka perlukan untuk meneroka, menemui, mencipta dan mencapai potensi sebenar mereka. Chromebook membantu untuk meluaskan dan mengembangkan pengalaman pembelajaran moden kepada lebih ramai pelajar, termasuk mereka yang dengan kelainan upaya dan pendekatan yang berbeza untuk belajar.

Di dalam bilik darjah di seluruh dunia, Chromebook menghubungkan pelajar kepada maklumat yang mereka perlukan, dalam cara yang mereka perlu untuk mengalaminya, dengan alatan yang mereka perlukan untuk melakukan kerja terbaik mereka.

Mendengar

Laraskan pilihan audio dan lihat sari kata

Bantu seseorang yang pekak atau pekak labang mengakses maklumat daripada kandungan yang berasaskan audio dan video.

Lihat lagi ciri
Animasi komputer riba memainkan bunyi.

Audio mono

Mainkan bunyi yang sama melalui kedua-dua pembesar suara untuk pengguna yang pekak atau pekak labang pada sebelah telinga.

Sari kata

Akses sari kata untuk video yang mematuhi piawaian terkini.

Lihat cara pendidik menggunakan Chromebook untuk menyokong semua pelajar

Lihat semua kajian kes

Mulakan

Sesuaikan dengan apl dan sambungan untuk memenuhi keperluan individu

Teroka pelbagai sumber untuk membantu menyesuaikan pengalaman Chromebook bagi keperluan dan gaya pembelajaran pelajar yang berbeza.

Terima kasih kerana mendaftar!

Beritahu kami lagi tentang minat anda.