Ketahui cara memanfaatkan potensi alatan Google sepenuhnya

Rakan kongsi sedang membuat pembentangan tentang kesan Google for Education di seluruh dunia.

Berlatih dengan pakar

Cari jurulatih perseorangan atau rakan kongsi pembangunan disahkan profesional di kawasan anda, untuk latihan dan sokongan secara peribadi atau maya.

Pusat Guru

Latihan untuk guru

Pusat Guru Google for Education ialah platform interaktif percuma dalam talian dengan kurikulum yang dihasilkan oleh pendidik untuk pendidik. Sama ada anda selesa menggunakan teknologi di dalam bilik darjah atau baru sahaja bermula, cari kursus yang mengembangkan pembelajaran pada sebarang peringkat.

Dapatkan sijil dan tunjukkan pengetahuan anda

Sertai barisan Pendidik Diperakui Google di seluruh dunia. Dapatkan kredit untuk kemahiran teknologi anda, jadi jurulatih untuk rakan setara anda atau gunakan ilmu yang anda pelajari untuk membantu usaha mereka bentuk penyelesaian kreatif untuk bilik darjah di mana-mana sahaja.

Lawati Pusat Guru untuk meneroka pensijilan Pendidik, Jurulatih dan Inovator Google.

Tonton video Ketahui lebih lanjut

Latihan dan pensijilan untuk pentadbir Google Workspace

Kursus Asas Pentadbir Google Workspace memberi pentadbir baharu sokongan pandu diri melalui latihan dalam produk, latihan amali dan semakan pengetahuan.

Rasmikannya

Jalani peperiksaan Pentadbir Google Workspace Diperakui Google Cloud untuk menunjukkan kepakaran anda. Dapatkan sijil.

Idea pembangunan profesional yang inovatif daripada pemimpin institusi pengajian

Terokai Pusat Transformasi Google for Education untuk mengetahui cara institusi lain menghasilkan program pembangunan profesional yang berkesan berdasarkan teknologi Google.

Mulakan

Dapatkan PD di lokasi

Cari jurulatih perseorangan atau rakan kongsi pembangunan disahkan profesional di kawasan anda, untuk latihan dan sokongan secara peribadi.

Berbincang dengan pakar

Dapatkan sokongan satu dengan satu daripada pakar Google for Education untuk menghasilkan pelan atur pasang dan pelaksanaan bagi institusi anda.