Penyelesaian yang dibina untuk guru dan pelajar

Tidak kira berapa besar sekolah atau bajet anda.
Google menyediakan alatan yang mudah untuk melibatkan pelajar pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja dan pada sebarang peranti.

Dapatkan Google untuk Sekolah Anda

Program untuk pendidik dan pelajar

Sertai orang lain yang meneroka minat mereka
dan membawa perubahan kepada dunia.

Program Inovator Bertauliah
Program Inovator Bertauliah
Pengalaman pembangunan profesional yang direka untuk membantu pendidik dari seluruh dunia mendapatkan yang terbaik daripada teknologi Google yang inovatif.
Pameran Sains Google
Pameran Sains Google
Pameran Sains Google ialah pertandingan global yang terbuka kepada pelajar yang berumur 13-18 tahun. Pelajar menyerahkan projek secara dalam talian untuk mendapatkan peluang memenangi hadiah-hadiah menarik.
CS First
CS First
Program selepas sekolah Google menumpukan kepada peningkatan kapasiti Pendidikan CS bagi sekolah K-12 untuk menambah baik akses dan pendedahan pelajar kepada Pendidikan Komputer Sains (CS).
Doodle 4 Google
Doodle 4 Google
Doodle 4 Google menjemput pelajar menggunakan bakat seni mereka untuk berfikiran kreatif dan mereka bentuk semula logo Google untuk dilihat oleh berjuta-juta orang.
Biasiswa Pelajar
Biasiswa Pelajar
Biasiswa Google bermatlamat untuk memberikan inspirasi dan membantu pelajar menjadi pemimpin masa hadapan dalam bidang perkomputeran dan teknologi dengan menghapuskan halangan yang menghalang mereka daripada memasuki bidang ini.
Pekerjaan dan Latihan Industri Google untuk Pelajar
Pekerjaan dan Latihan Industri Google untuk Pelajar
Kami sedang mengubah cara berbilion pengguna mengakses maklumat, menjalankan perniagaan dan berhubungan antara satu sama lain. Sertai kami dan lakukan perkara menarik yang dapat memberikan manfaat.
Google.org
Google.org
Google.org melaburkan berjuta-juta dolar setiap tahun dalam organisasi yang membuatkan program sains komputer lebih menyeluruh, seperti Girls Who Code, Code2040 dan Code.org.
Pemikiran Perkomputeran
Pemikiran Perkomputeran
Pemikiran perkomputeran (CT) melibatkan satu set kemahiran dan teknik menyelesaikan masalah yang digunakan oleh jurutera perisian untuk menulis program yang menjadi asas aplikasi komputer yang anda gunakan seperti carian, e-mel dan peta
AdCamp
AdCamp
Program musim panas 3 hari untuk pelajar universiti semasa yang berminat mengejar kerjaya dalam bidang jualan atau pemasaran iklan.
Sidang Kemuncak MBA APAC Google
Sidang Kemuncak MBA APAC Google
Sehingga 100 orang pelajar MBA yang mencari peluang di negara-negara APAC akan dihantar ke sidang kemuncak tersebut di pejabat Google di Mountain View pada bulan September ini.

Google for Education 101
(dalam 101 Saat)