Säästä aikaa arvioinnissa.
Anna palautetta, jolla on merkitystä.

Luo, analysoi ja arvioi tehtävät nopeasti ja turvallisesti sekä auta oppilaita oppimaan entistä tehokkaammin.

Anna palautetta, joka innostaa pohtimaan

Anna palautetta, joka innostaa pohtimaan

Yksi työsi tärkeimmistä – ja eniten aikaa vievistä – osa-alueista on sellaisen ohjauksen ja palautteen antaminen oppilaille, joka auttaa heitä kehittymään ja oppimaan. Katso, miten Kotitehtävät helpottaa tehtävien luomista ja arvioimista Googlen kehittämien joustavien, helppokäyttöisten ja yhteistyöhön kannustavien työkalujen avulla.

Luo

Luo ja jaa tehtäviä vaivattomasti

Luo uusia tehtäviä Docsilla ja Drivella sekä anna kullekin oppilaalle yksilöity kopio. Voit järjestää tehtävät ryhmän, päivämäärän tai oppilaan mukaan sekä muokata vanhoja tehtäviä uusille kursseille sopiviksi. Auta oppilaita valmistautumaan työelämään käyttämällä Googlen työkaluja, jotka ovat käytössä miljoonissa yrityksissä – pienyrityksistä aina Fortune 500 ‑luettelon suuryhtiöihin asti.

Kotitehtävät | Luo
Kotitehtävät | Analysoi
Analysoi

Auta oppilaita suoriutumaan omilla ansioillaan

Luo plagiaatintunnistusraportteja, jotka hyödyntävät Haun tehokkuutta. Kotitehtävät tarkastaa, onko oppilaan palauttamassa tehtävässä verkosta löytyvää tekstiä. Tämä tapahtuu suoraan arviointikäyttöliittymässä, eikä sinun tarvitse enää kirjautua erilliseen ohjelmaan. Myös oppilaat voivat luoda omat raporttinsa ennen tehtävän palauttamista, joten lähteisiin viittaaminen helpottuu ja työn laatu paranee. Betakäyttäjät voivat luoda rajattomasti maksuttomia plagiaatintunnistusraportteja.

Lisätietoja
Arvioi

Helpota arviointia ja anna merkityksellistä palautetta – kaikki edut samassa paikassa

Kun muokkaat oppilaan tekstiä tai käytät kaksisuuntaista kommentointia, kopioi usein käyttämäsi palaute kommenttipankista. Rubriikkien avulla saat lisäksi pidettyä arvioinnin läpinäkyvänä. Docs- ja Drive-tiedostojen hyväksyminen on helppoa ja turvallista, sillä Kotitehtävät määrittää käyttöoikeudet automaattisesti niin, ettei oppilas voi muokata tehtävää arvioinnin aikana.

Kotitehtävät | Arvioi
Tarjoa mahdollisuuksia

Anna oppilaille työkaluja, jotka tukevat aktiivista oppimista

G Suite for Education sisältää ominaisuuksia, joiden avulla oppilaat voivat parantaa kirjoitustaitojaan, työskentellä entistä tehokkaammin ja palauttaa aiempaa parempia tuotoksia.

 • Plagiaatintunnistusraportit

 • Sanamäärä aina näkyvillä

 • Oikeinkirjoituksen tarkistus ja kielioppiehdotukset

 • Kaksisuuntainen kommentointi

 • Versionhallinta

 • Automaattinen tallennus

Tee opetusalustastasi entistä kattavampi

Kun betaversio julkaistaan myöhemmin tällä lukukaudella, pääset käyttämään Kotitehtäviä suoraan G Suite for Education ‑tilisi työkaluvalikosta. Kotitehtävät on saatavilla myös Learning Tools Interoperability (LTI) ‑laajennuksena, joten se on yhteensopiva kaikkien opetusalustojen kanssa.

Aloita itsenäisesti

Kotitehtävät on nyt osa G Suite for Educationia, joten sen käytön aloittamiseen riittää pelkkä betaohjelmaan rekisteröityminen – asennuksia ei tarvita. Voit avata Kotitehtävät Google-sovellusvalikosta tai osoitteesta assignments.google.com. Voit

 • luoda uusia tehtäviä Kotitehtävissä ja halutessasi jakaa ne suoraan Kotitehtävien käyttöliittymästä tai opetusalustalla julkaistun linkin kautta
 • viedä arvosanat Sheetsiin tai CSV-tiedostoon, josta ne voi syöttää opetusalustalle.

Pyydä lisäämään käyttömahdollisuus opetusalustaan

Kotitehtävät on suunniteltu LTI-standardien mukaiseksi, joten se sopii yhteen kaikkien sellaisten opetusalustojen kanssa, jotka tukevat LTI:n versiota 1.1 tai uudempaa. Pyydä järjestelmänvalvojaa ottamaan Kotitehtävät käyttöön, niin voit

 • luoda, arvioida ja analysoida tehtäviä suoraan opetusalustalta
 • antaa oppilaiden päästä Kotitehtäviin ja palauttaa tehtävät opetusalustalle
 • synkronoida arvosanat automaattisesti opetusalustasi arvosanataulukkoon.
Lainaus

"Kotitehtävien ansiosta [oppilaitoksemme] opetushenkilökunta säästää aikaa arvioinnin mekaanisissa vaiheissa ja... voi käyttää entistä enemmän aikaa aiempaa henkilökohtaisemman ja osuvamman palautteen antamiseen oppilaille. Kotitehtävät saa aikaan tämän kaiken, ja samalla se pitää oppilaiden ja opetushenkilökunnan datan turvassa ja yksityisenä."

Benjamin Hommerding, teknologinen innovaattori, St. Norbert College

Pidä tietoturvastandardit korkealla tasolla

Suhtaudumme tietoturvaan ja tietosuojaan yhtä vakavasti kuin sinä siihen, että saat oppilaasi oppimaan. Kehitämme tuotteita, jotka auttavat suojaamaan oppilaiden ja opettajien yksityisyyttä sekä tarjoavat myös luokkansa parhaan tietoturvan. Emme koskaan oleta omistavamme dataasi – se kuuluu sinulle ja oppilaillesi. Meidän vastuullamme on pitää se entistä paremmassa suojassa. Koska Kotitehtävät on kehitetty opetustarkoitukseen, se täyttää tiukat vaatimustenmukaisuusstandardit, kuten seuraavat:

 • Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA) ‑laki
 • Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) ‑laki
 • Future of Privacy Forumin (FPF) ja Software & Information Industry Associationin (SIIA) laatima Student Privacy Pledge ‑sitoumus
 • ISO/IEC 27018:2014

Katso tarkemmat tiedot Tietosuoja- ja tietoturvakeskuksestamme. Tutustu myös sopimustemme kohtaan 8.1 Immateriaalioikeudet, jossa annetaan tarkempia tietoja datasi omistusoikeuksista.

Suojauslogo

Aloita

Rekisteröidy Kotitehtävien betaohjelmaan

Lisää Kotitehtävät G Suite for Education ‑työkalupakkiisi jo tänään. Se on maksuton – sinun tarvitsee vain rekisteröityä.

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.