Tehokkaampia työkaluja perus- ja keskiasteen opetukseen

Perus- ja keskiasteen koulutuksella on ratkaisevan tärkeä merkitys opiskelijoiden tulevaisuuden kannalta. Google for Educationin jaettavien laitteiden ja yhteiskäyttötyökalujen avulla opettajat voivat tarjota oppilaille uusia ja mielenkiintoisia tapoja oppia tulevaisuudessa tarvittavia taitoja.

Työkaluja yhteiskäyttöön, viestintään ja luovuuteen

Google for Educationin ansiosta opettajat voivat käyttää enemmän aikaa oppimiskokemuksen räätälöintiin hallinnoinnin sijaan. Oppilaat oppivat tulevaisuuden työelämässä tarvittavia ongelmanratkaisutaitoja ja voivat kehittää osaamista. Esteettömyysominaisuuksilla varmistetaan, että jokaisella oppilaalla on mahdollisuus menestyä ja tehdä parhaansa.

Helppo IT-hallinta kaikenkokoisille organisaatioille

Google for Education ‑tuotteiden käyttöönotto, käyttö ja hallinnointi on helppoa. IT-järjestelmänvalvojat voivat määrittää uusia laitteita ja hallita käytäntöjä koko koulussa tai koulupiirissä vain muutamalla klikkauksella. Automatisoitu, pilvipohjainen hallinta tehostaa prosesseja ja varmistaa uusimmat päivitykset kaikille käyttäjille.

Edullinen ratkaisu sisäänrakennetuilla suojausominaisuuksilla

G Suite ja Classroom ovat kouluille maksuttomia. Jaettavien Chromebookien ansiosta teknologiaa voidaan hyödyntää opetuskäytössä helpolla ja edullisella tavalla. Teknologian tuomat edut saadaan näin yhä useampien oppilaiden ulottuvilla. Tukea on tarjolla ympäri vuorokauden, ja tietoturva varmistetaan monitasoisella suojauksella.

"G Suite for Educationin ja Chromebookien avulla olemme pystyneet luomaan saumattoman, tehokkaan ja innovatiivisen oppimisympäristön, joka tukee oppilaiden yksilöllisiä oppimistarpeita. Ilman Chromebookeja ja G Suite for Educationia tämä ei olisi ollut mahdollista."

David Gundlach, Deputy Superintendent, Oshkosh Area School District

Lue perus-ja keskiasteen oppilaitosten kokemuksia muutoksen aikaansaamisesta Googlen avulla

Tutustu kaikkiin tapaustutkimuksiin

Auta tiimiäsi pääsemään alkuun

Harkitsetko Googlen työkalujen käyttöönottoa oppilaitoksessasi? Saat meiltä kaiken tarvitsemasi avun. Olitpa opettaja tai järjestelmänvalvoja, löydät valikoimastamme ohjelmia, koulutusmahdollisuuksia ja tukipalveluita, joiden avulla saat parhaan hyödyn Google for Educationista.

Opettajien ohjekeskus

Tutustu maksuttomiin verkkokoulutuksiin, joista opettajat saavat vinkkejä Googlen työkalujen tehokkaaseen hyödyntämiseen opetuksessa.

Tutustu koulutusmahdollisuuksiin
Määritysoppaat

Tutustu resursseihin, joiden avulla IT-tiimi voi suunnitella ja toteuttaa G Suiten ja Chromebookien käyttöönoton oppilaitoksessasi ja tarjota käyttäjille tukea.

Tutustu määritysoppaisiin
Tuotetuki

Löydä vastauksia kysymyksiin, tutustu oppaisiin, ohjeisiin sekä keskusteluryhmiin ja hae Google for Education ‑tuotteisiin liittyvää tukea.

Hae tuotetukea

Aloita

Keskustele asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä Google for Education ‑asiantuntijaan, niin saat räätälöityä apua oppilaitokseesi tai koulupiiriisi sopivien tuotteiden valintaan.

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.