Langkau ke kandungan

Produk yang memperkasakan pendidikan

Semua alat Google for Education berfungsi dengan lancar bersama-sama untuk mengubah pengajaran dan pembelajaran supaya setiap pelajar dan pendidik boleh mencapai potensi mereka.

Gunakan alat Google bersama-sama untuk memacu impak pendidikan

Bantu institusi anda bekerjasama dengan mudah, menyelaraskan arahan dan memastikan persekitaran pembelajaran lebih selamat dengan alat yang direka bentuk untuk pelajar dan guru

Ketahui lebih lanjut tentang Google Workspace for Education

Sediakan cara yang mudah untuk pendidik berhubung dengan pelajar mereka dan mengurus kelas mereka dengan alat pengajaran dan pembelajaran semua pada satu tempat.

Ketahui lebih lanjut tentang Google Classroom

Lengkapi sekolah anda dengan peranti yang serba boleh, intuitif dan selamat yang direka bentuk untuk pengajaran dan pembelajaran generasi akan datang.

Ketahui lebih lanjut tentang Chromebook

Lengkapi sekolah anda dengan alat untuk kejayaan

Pemimpin Pendidikan

DELL LATITUDE 7410 CHROMEBOOK ENTERPRISE

Bawa inovasi fleksibel kepada sekolah anda pada secara meluas

Kurangkan masa yang diluangkan untuk tugasan pentadbiran dan lebihkan masa untuk membawa perubahan dalam pendidikan pelajar. Lengkapi guru anda dengan alat, sumber dan pembangunan profesional supaya mereka boleh menumpukan usaha pada pelajar mereka.

Pentadbir IT

ASUS CHROMEBOOK FLIP CX5

Kerah tugas alat pendidikan dengan mudah merentas institusi anda

Pastikan pelbagai alat diperoleh pelajar dan pendidik dengan usaha yang minimum. Selenggara teknologi institusi anda pada satu tempat. Pantau bahagian maklumat, kawal akses dan buat perubahan pantas merentas rangkaian anda menggunakan konsol pentadbiran berpusat.

Pendidik

HP CHROMEBOOK X360 14B

Jimatkan masa dan perkaya pembelajaran pelajar dengan alat yang mudah digunakan

Selaraskan pengurusan kelas sambil menyediakan pengalaman pembelajaran yang disesuaikan untuk setiap pelajar. Buat, sesuaikan dan bekerjasama dalam pelajaran untuk membantu pelajar membangunkan kemahiran mereka. Gunakan bilik darjah maya untuk mempromosikan pembelajaran pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja. Pastikan mesyuarat, dokumen dan laporan boleh diakses dengan mudah.

Perkembangan terbaharu dalam pendidikan

Lihat semua
default text

Kami bersedia membantu anda

Ketahui lebih lanjut tentang produk kami, cari rakan kongsi pembelian dan dapatkan jawapan tepat daripada pasukan sokongan kami pada bila-bila masa

Daftar di sini untuk mendapatkan kemaskinian, cerapan, sumber dan pelbagai lagi.