Gå til indhold

Hjælp undervisere i grundskolen og på ungdomsuddannelser med at gøre læringen mere effektiv

En elevs oplevelse i grundskolen og på ungdomsuddannelser har stor indvirkning på elevens fremtid. Delbare enheder og samarbejdsværktøjer i Google for Education hjælper undervisere med at forberede alle elever med nye, mere engagerende metoder til at tilegne sig de kompetencer, de skal bruge for at få succes.

Værktøjer til samarbejde, kommunikation og kreativitet

Google for Education giver undervisere frihed til at bruge mere tid på at tilpasse læringsoplevelsen og mindre tid på at administrere den. Eleverne kan lære at håndtere typiske problemer fra det 21. århundrede og udvikle de kompetencer, de skal bruge i deres fremtidige karrierer med hjælpefunktioner, der får alle elever til at yde deres bedste.

There are two children playing on a tablet. One of them is teaching the other how to use the device.

Se, hvordan hjælpeværktøjer og -funktioner fra Google for Education kan hjælpe alle elever med at lære. Læs om hjælpefunktioner.

A board on a wall, it reads a large title that says, Look what we can do in Google.

Se, hvor nemt det er at administrere Chromebooks med Google Administrationskonsol. Se video.

Nem it-administration for organisationer af alle størrelser

Google for Education-produkter er nemme at implementere, bruge og administrere. Med et par enkelte klik kan it-administratorer konfigurere nye enheder og administrere politikker på en hel skole eller i et helt distrikt. Automatisk, skybaseret administration strømliner processer og sikrer, at alle brugere er opdateret.

Budgetvenligt med indbygget sikkerhed

Google Workspace og Classroom er tilgængelige uden omkostninger for skoler, og delbare Chromebooks giver flere elever adgang til teknologi på en nem og prisvenlig måde. Der er mulighed for support døgnet rundt og flere sikkerhedsniveauer til at beskytte elever og data.

Underviser og pige foran en Chromebook. De læser muligvis om, hvordan Google beskytter undervisere og elevers oplysninger.

Se, hvordan Google beskytter undervisere og elevers data og personlige oplysninger. Læs om sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

"Kombinationen af Google Workspace for Education med Chromebooks gav os et virkelig problemfrit, effektivt og innovativt læringssystem, der understøtter vores tilpassede læringsmiljø. Det ville ikke have muligt for os uden Chromebooks og Google Workspace for Education."

David Gundlach, Deputy Superintendent, Oshkosh Area School District

Få flere oplysninger om, hvordan grundskoler og ungdomsuddannelser gør en forskel med Google

Gør dine lektioner ekstra effektive med vores undervisningsressourcer

Oplev en bred vifte af værktøjer, aktiviteter, kurser, lektioner og meget mere inden for en lang række emner og tilpasset en lang række kompetenceniveauer.

Hjælp dit team med at komme godt i gang

Introducerer du Google-værktøjer på din skole? Vi er klar til at hjælpe. Uanset om du er underviser eller administrator, kan du finde programmer, oplæring og support, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Google for Education.

Undervisercenter

Se en samling af vederlagsfri uddannelsesressourcer på nettet, som kan hjælpe underviserne med at bruge Google-teknologien på en effektiv måde i klasseværelset.

Konfigurationsvejledninger

Find de ressourcer, dit it-team skal bruge til at planlægge, implementere og understøtte Google Workspace og Chromebooks på din skole.

Produktsupport

Få svar på dine spørgsmål og adgang til vejledning, selvstudier, brugerfora og support til Google for Education-produkter.

Kom godt i gang

Tal med en ekspert

Kontakt en Google for Education-specialist for at få hjælp på tomandshånd til at vælge de rigtige produkter til din skole eller dit distrikt.

Tilmeld dig her for at få opdateringer, indsigt, ressourcer og meget mere.