Fortsätt till innehåll
A symbol showing blue and green speech bubbles together with a red and orange C in the middle.

Förändra teknikanvändningen i skolan som Certified Coach

Certified Coach-programmet ger coacher de verktyg de behöver för att arbeta individuellt med lärare och främja effektiv teknikanvändning på skolan. Coachen får tillgång till forskningsstödda strategier och verktyg så att såväl nya som erfarna pedagoger ska kunna förändra undervisningen i alla klassrum.

Tre kvinnor som sitter på marken i ett grupparbete och studerar lappar med anteckningar på marken.

Bli Certified Coach

Nya och erfarna coacher kan lära sig nya strategier med hjälp av vår strukturerade läroplan och forskningsbaserade coachningsmodell som ger stöd under hela läsåret.

Utöka verktygslådan som coach med vår skräddarsydda läroplan

Lär dig nya strategier och verktyg för att bli mer effektiv som individuell coach med vår årslånga läroplan online. Kursplanen har tilldelats utmärkelsen ISTE Seal of Alignment.

Fördjupa stödet för lärare med vår forskningsstödda coachningsmodell i fem steg

Strukturera ditt sätt att coacha med en femstegsmodell som hjälper lärare att använda tekniken på ett meningsfullt sätt i klassrummet.

Hitta inspiration i gruppen av andra pedagoger och på särskilda evenemang

Gå med i vår aktiva grupp av coacher och bli inbjuden till fortbildningsevenemang som riktar sig till just coacher.

Certified Coach-programmet är uppbyggt kring en coachningsmodell som är väl lämpad för ett givande och meningsfullt samarbete mellan lärare och coach. Det är en individanpassad metod som bygger på utmaningar och görs utan betygsättning, vilket verkligen får lärarna att känna sig stöttade och redo att prova nya idéer.

Rachel McVeagh, Google for Education – Certified Coach

Steg för steg

Följ dessa steg för att bli Certified Coach

1

Slutför läroplanen för coacher

Kursen Certified Coach är en skräddarsydd läroplan online där coacher får lära sig vår forskningsstödda femstegsmodell för coachning och andra effektiva coachningsstrategier.

2

Klara Coach Skills Assessment

Visa att du behärskar läroplanen genom att göra Coach Skills Assessment.

3

Få certifieringen som pedagog på nivå 1 och 2

Förvissa dig om att du behärskar programmets grunder med vår grundkurs och avancerade kurs innan du ansöker om att bli Certified Coach.

4

Skapa en portfolio som coach och skicka in ansökan

Spela in en kort video, tillhandahåll tre hjälpmedel för coachning och bifoga ett arbetsintyg från en skoladministratör som visar hur femstegsmodellen framgångsrikt använts i praktiken. Sedan är det bara att ansöka!

Två kvinnor som arbetar tillsammans.
Löpande krav

Förbli certifierad som Certified Coach

 • Fortsätt att arbeta individuellt med lärare enligt femstegsmodellen som Certified Coach

 • Redovisa minst 100 timmars individuell coachning per år i EDU Activity-appen

 • Dela idéer och resurser med andra coacher i vårt community

Två kvinnor som arbetar tillsammans.

Rekommenderade coachningspartner

Våra rekommenderade coachningspartner ger betald handledning och stöd till coacher och deras administratörer så att det ska bli lättare att sammanställa viktiga begrepp, vidga framgångarna och förbereda sig för certifieringen. Alla organisationerna har bred erfarenhet av coachning och av vår forskningsstödda coachningsmodell i fem steg.

Hitta en rekommenderad partner

Utforska vanliga frågor

Visa alla allmänna vanliga frågor
Utöka alla Komprimera alla
 • Vad är en “coach” och vem är certifieringen till för?

  En coach är en pedagog som ägnar det mesta av sin tid åt att arbeta individuellt med lärare. Coachen hjälper lärare att möta utmaningar i klassrummet genom att ta till sig nya undervisningsmetoder. Coacher inom K-12 som söker en strukturerad, forskningsstödd metod för coachning och effektiv teknikanvändning bör skaffa sig den här certifieringen.

 • På vilket sätt skiljer sig programmet för coacher från det för utbildare och innovatörer?

  En coach är en expert på att arbeta med lärare individuellt enligt vår femstegsmodell för att främja effektiv teknikanvändning på skolan. En utbildare är en expert på effektiv fortbildning av andra lärare i grupp och fokuserar ofta på Googles produkter och verktyg. En innovatör är en influerare inom utbildning som leder innovativa utbildningsprojekt med betydelse för skolan.

 • Hur lång tid tar det att bli certifierad och hur mycket kostar det?

  Certified Coach-programmet är tänkt att fullföljas under ett läsår. Läroplanen tar ungefär 20 timmar att göra klar och är utformad för individuellt arbete med lärarna under flera veckors tid. Vi rekommenderar alla coacher att lägga ner den tid som krävs på ansökan för att visa att de behärskar läroplanen och femstegsmodellen. Ansökningar godkänns löpande och du bör få ett meddelande om hur det går med ansökan inom 4–6 veckor från att du skickade in den. Det kostar ingenting att göra slutprovet eller att ansöka om certifiering.

 • Hur förblir jag certifierad?

  En Certified Coach måste redovisa minst 100 timmars individuell coachning per läsår i EDU Activity-appen för att behålla certifieringen. [Som Certified Coach måste du förnya certifieringen som pedagog på nivå 1 och 2 vart tredje år.]

 • Är programmet tillgängligt över hela världen?

  Certified Coach-programmet är öppet för lärare i grund- och gymnasieskolan över hela världen och kursinnehållet är för närvarande tillgängligt på engelska (Förenade kungariket), engelska (USA), nederländska, portugisiska, spanska (Latinamerika), spanska (Spanien) och svenska. Ansökningar måste skickas in på engelska.

Få support

Om du behöver hjälp med Certified Coach-programmet kontaktar du oss nedan.