Carroll School gebruikt Google for Education om leerlingen met leerproblemen te helpen

Margaret Kuzmicz, directeur technologie op Carroll School, wilde technologie die leerlingen inspireert om te leren, geen technologie die hen ontmoedigt.

Uitdaging

Margaret Kuzmicz, afdelingsleider technologie op Carroll School, wilde technologie gebruiken die leerlingen zou stimuleren om te leren, in plaats van ontmoedigen. Helaas waren de Windows-apparaten die de school gebruikte onhandig, langzaam en moeilijk in gebruik. Ze hadden ook vaak technische problemen, waardoor het IT-team veel tijd kwijt was aan onderhoud. “Het was erg lastig om die Windows-omgeving te beheren. Ik moest zelfs uitzendkrachten inhuren om de apparaten elk jaar klaar te krijgen voor de start van het schooljaar”, zegt Kuzmicz. Aangezien veel leerlingen met taalgebaseerde beperkingen problemen hebben met lezen en schrijven, wilde Carroll School ze intuïtieve technologie bieden waarmee de leerlingen het beste uit zichzelf konden halen. De school realiseerde zich dat apparaten met touchscreens veel eenvoudiger waren in het gebruik, vooral voor de jongste leerlingen.

"Met Google Workspace staan studenten continu en vaak live in contact met hun docent en medestudenten. Dit contact zorgt ervoor dat ze productiever kunnen werken, omdat ze obstakels het hoofd kunnen bieden die ze vanwege het gebrek aan ondersteuning voorheen niet konden overwinnen."

Margaret Kuzmicz, Directeur Technologie, Carroll School

Oplossing

In 2014 begon Kuzmicz in samenwerking met verschillende afdelingen van de school, waaronder de administratie en het team voor cognitieve interventie en onderzoek, haar speurtocht naar een oplossing die het beste aansloot op de speciale behoeften van de leerlingen op Carroll School. “We kozen voor Google Workspace for Education, Chromebooks met touchscreens en Google Classroom omdat onze leerlingen hiermee krijgen wat ze nodig hebben en verdienen”, zegt Kuzmicz. Alle leerlingen gebruiken nu een Chromebook met een touchscreen in de klas voor het dagelijkse werk en voor toetsen. Chromebooks zijn nu zo populair dat de docenten van Carroll School dit jaar 40 eigen Chromebooks krijgen. Het plan is dat uiteindelijk alle 100 docenten Chromebooks in de klas gaan gebruiken.