A blue, yellow, and green outlined circle. A red T is inside the circle.

Sertifioituna valmentajana voit auttaa opetusalan ammattilaisia hyödyntämään Googlen työkaluja monipuolisesti

Sertifioidut valmentajat auttavat opetusalan ammattilaisia tutustumaan Google for Education ‑tuotteisiin ja hyödyntämään niitä monipuolisesti opetuksessa. Näin voidaan parantaa oppilaiden oppimistuloksia ja johtamistaitoja.

Kolme naista katsoo jotakin kannettavan tietokoneen näytöltä konferenssissa.

Ryhdy sertifioiduksi valmentajaksi

Hyödynnä asiantuntemustasi ja johtamistaitojasi ja auta opetusalan ammattilaisia uudistamaan opetusta Googlen työkalujen avulla.

Ryhdy johtajaksi

Erotu eduksesi johtajana ja jaa osaamistasi muille opetusalan ammattilaisille ja oppilaille.

Syvennä valmennustaitojasi

Kehity valmentajana ja auta uudistamaan opetusta teknologian avulla.

Liity vertaistesi johtajien yhteisöön

Verkostoidu muiden sertifioitujen valmentajien kanssa yksityisessä, valmentajille tarkoitetussa Google-ryhmässä ja saa näkyvyyttä kansainvälisessä Google for Education ‑hakemistossa.

Vaiheittaiset ohjeet

Näin sinustakin voi tulla sertifioitu valmentaja

1

Suorita valmentajakurssi

Valmentajakurssilla syvennät valmennustaitojasi ja opit luomaan valmennussuunnitelmia ja toteuttamaan valmennuksia käytännössä.

2

Suorita valmennustaitojen arviointi

Suorita valmennustaitojen arviointi, jossa testataan valmiuksiasi muiden valmentamiseen.

3

Hanki Kouluttaja Taso 1‑ ja Taso 2 ‑sertifioinnit

Suorita Peruskurssi ja Jatkokurssi, joissa opit ohjelman perusteet.

4

Luo video ja lähetä valmentajahakemuksesi

Kuvaa kolmen minuutin mittainen video, jossa esittelet itsesi ja kerrot opetusmenetelmistäsi, ja lähetä hakemuksesi.

Kaksi naista katsoo jotakin kannettavalta tietokoneelta
Jatkuvat vaatimukset

Sertifioidun valmentajan ‑nimikkeen säilyttäminen

 • Vähintään 12 valmennus‑/koulutustilaisuuden pitäminen vuodessa ja niistä raportoiminen
 • Ideoiden ja materiaalien jakaminen valmentajayhteisölle
 • Oman kiinnostuksen osoittaminen vuosittaisen tuotepäivitysarvioinnin muodossa
Laajenna kaikki Tiivistä kaikki
 • Miten saan sertifikaatin?

  Sertifioitu valmentaja ‑sertifikaatin saaminen edellyttää seuraavia:

  1. Sertifioitu valmentaja ‑kurssi. Valmentajakurssilta saat ohjeita 1) motivoivien ja tehokkaiden valmennussuunnitelmien luomiseen ja käytännön toteutukseen ja 2) opettajien tukemiseen Googlen käänteentekevien teknologioiden käytössä (n. 8 tuntia). Kurssin avulla voit kehittää valmennus‑, johtamis‑ ja vuorovaikutustaitojasi, jotka muokkaavat sinusta asiantuntevan ja osaavan valmentajan. Siirry kurssiin klikkaamalla tästä.

  2. Valmennustaitojen arviointi. Valmennustaitojen arvioinnin suorittaminen hyväksytysti (n. 1 tunti). Tässä kokeessa testataan valmentajakurssiin ja Google for Educationiin liittyvää osaamistasi. Siirry arviointiin klikkaamalla tästä.

  3. Google-sertifioitu kouluttaja Taso 1. Suorita Google-sertifioitu kouluttaja Taso 1 ‑koe (2–3 tuntia), jossa testataan taitojasi integroida Googlen työkaluja opetukseen monipuolisesti opetuksen ja oppimisen tehostamiseksi. Kokeen avulla saat lisää itseluottamusta opettajien ja Googlen työkalujen parissa työskentelyyn.

  4. Google-sertifioitu kouluttaja Taso 1. Suorita Google-sertifioitu kouluttaja Taso 2 ‑koe (n. 3 tuntia). Tässä kokeessa opit huippuluokan strategioita, joiden avulla voit integroida Google for Education ‑työkaluja ja ‑teknologioita opetukseen entistä monipuolisemmin. Lue lisää Taso 1‑ ja Taso 2 ‑kokeista UKK-osiosta.

  5. Valmentajavideon kuvaaminen. Erotu eduksesi lähettämällä kolmen minuutin mittainen video, jossa kerrot, millainen valmentaja olet (n. 2 tunnin valmistautumisaika). Tee meihin vaikutus ensimmäisen minuutin aikana kertomalla, miksi haluat valmentajaksi ja miksi juuri sinä sopisit Googlelle. Opeta kahden viimeisen minuutin aikana katsojille, miten jotakin Googlen työsovelluskokonaisuuden ominaisuutta, Chromebookeja tai Chromea voidaan hyödyntää innovatiivisesti opetus‑ tai oppimisympäristössä. Suosi näyttölähetyksiä.

  6. Hakemuksen lähettäminen. Lähetä jäsenhakemuksesi ja edellä mainitut materiaalit (n. 1 tunti). Sinua pyydetään myös vastaamaan lyhyeen kysymyssarjaan. Vastausten avulla saamme käsityksen valmentajakokemuksestasi ja valmiuksistasi suunnitella, hyödyntää, arvioida ja laatia oppimateriaaleja.

 • Kuinka paljon kokeet maksavat?

  Google-sertifioitu kouluttaja Taso 1 ‑koe maksaa 10 dollaria, Google-sertifioitu kouluttaja Taso 2 ‑koe maksaa 25 dollaria ja Valmennustaitojen arviointi maksaa 15 dollaria.

 • Mistä saan sertifikaattini?

  Sertifikaattisi ja tunnuksesi lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit kokeeseen rekisteröityessäsi. Jos et saanut viestiä, tarkista roskapostikansiosi.

 • Mitkä ovat hakemusten tarkistuspäivät vuonna 2020?

  Hakemuksia käsitellään jatkuvasti. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat ilmoituksen sen tilasta noin 4–6 viikon kuluttua. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

 • Mitä minun on tehtävä, jotta voin pitää jatkossakin Google for Education ‑sertifioidun valmentajan nimikkeen?

  Jotta Sertifioitu valmentaja ‑jäsenyytesi pysyy voimassa, sinun täytyy pitää vähintään 12 koulutus‑/valmennustilaisuutta vuodessa ja raportoida niistä. Lisäksi sinun täytyy osoittaa oma kiinnostuksesi vuosittaisen tuotepäivitysarvioinnin muodossa. Suosittelemme jakamaan ideoita ja materiaaleja valmentajayhteisölle valmentajien Google-ryhmän ja Workbenchin kautta.

Pyydä tukea

Jos sinulla on Sertifioitu valmentaja ‑ohjelmaan liittyviä kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä tästä.

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.