Siirry sisältöön

Opi käyttämään Googlen työkaluja parhaalla mahdollisella tavalla

Yhteistyökumppani pitää esitystä Google for Educationin vaikutuksesta eri puolilla maailmaa.

Harjoittele asiantuntijan avulla

Etsi alueeltasi oma valmentaja tai sertifioitu ammatillisen kehittymisen kumppani, jolta saat henkilökohtaista tai virtuaalista valmennusta ja tukea.

Opettajien ohjekeskus

Opettajille suunnattu koulutus

Google for Educationin opettajien ohjekeskus on interaktiivinen verkkoalusta, jonka opetussuunnitelma on opettajien opettajille laatima. Sen kurssit tarjoavat uusia oppimismahdollisuuksia kaikentasoisille oppijoille vasta-alkajista kokeneisiin opetusteknologioiden hyödyntäjiin.

Suorita sertifiointi ja näytä osaamisesi

Liity maailmanlaajuiseen Google-sertifioitujen kouluttajien joukkoon. Voit hankkia sertifioinnin osoitukseksi teknisistä taidoistasi, opetella vertaiskouluttajan taidot ja soveltaa oppimaasi kehittäessäsi luovia ratkaisuja kaikenlaisiin opetustiloihin.

Tutustu Googlen kouluttaja-, valmentaja- ja innovaattorisertifiointeihin opettajien ohjekeskuksessa.

Lisätietoja

Google Workspace ‑järjestelmänvalvojille suunnattu koulutus ja sertifiointi

Google Workspace Administrator Fundamentals ‑kurssi tarjoaa uusille järjestelmänvalvojille omatoimista tukea. Kurssiin sisältyy tuotekohtaista koulutusta, käytännön harjoituksia ja kertauskokeita.

Virallista osaamisesi

Osoita asiantuntemuksesi Google Cloudin Google Workspace ‑järjestelmänvalvojan sertifiointikokeella. Suorita sertifiointikoe.

Aloita

Kehitä ammatillista osaamistasi omassa ympäristössäsi

Etsi alueeltasi oma valmentaja tai sertifioitu ammatillisen kehittymisen kumppani, jolta saat henkilökohtaista valmennusta ja tukea.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Google for Education ‑asiantuntijalta saat henkilökohtaista tukea oppilaitokselle sopivan käyttöönottosuunnitelman luomiseen.