Siirry sisältöön

Ryhdy kumppaniksi

Yhteistyökumppanit ovat olennainen osa Google for Educationia. Tutustu siihen, miten voit tarjota oppilaitoksille niiden tarvitsemia Google for Education ‑ratkaisuja ja kasvattaa liiketoimintaasi. Kaikkien Google for Education ‑kumppaneiden tulisi hakea Google Cloud Partner Advantage ‑ohjelmaan.

Oppilas esittelee opettajalle työtään kannettavalla tietokoneella. Luokassa on myös muita oppilaita ja opettajia esittelemässä töitään.
Myy tuotteita

Tarjoa asiakkaille heidän tarvitsemansa työkalut

Jos haluat jaella, myydä tai ottaa käyttöön Chromebookien, Chrome Education Upgraden ja Google Workspace for Educationin kaltaisia tuotteita, hae Google Cloud Partner Advantage ‑ohjelmaan ja valitse kiinnostuksen kohteeksi Myynti.

Yhteistyökumppanit voivat erottua edukseen hakemalla Partner Advantage ‑ohjelmassa myös Education Expertise‑ ja Education Specialization ‑tunnustusta.

Tarjoa palveluja

Anna asiantuntija-apua asiakkaille

Jos haluat tarjota ammatilliseen kehittymiseen, koulutukseen ja konsultointiin liittyviä Chrome for Education‑ tai Google Workspace for Education ‑palveluita, hae Google Cloud Partner Advantage ‑ohjelmaan ja valitse kiinnostuksen kohteeksi Palvelu.

Yhteistyökumppanit voivat erottua edukseen hakemalla Partner Advantage ‑ohjelmassa myös Education Expertise‑ ja Education Specialization ‑tunnustusta.

Hymyilevä mies kävelee pöytien lomassa opettajien työskennellessä kannettavilla tietokoneilla pöytien ääressä.
Opettaja esittelee jotakin kannettavalla tietokoneella kahdelle oppilaalle.
Kehitä ratkaisuja

Optimoi työkaluja ja tarjoa monipuolisia mahdollisuuksia

Miljoonat ihmiset käyttävät Google Workspace for Educationia, Chromebookeja ja Google Classroomia. Google for Educationin Integrated Solutions ‑ohjelman tarkoituksena on tukea kumppaniekosysteemiä ja kannustaa opetusteknologiaan erikoistuneita yrityksiä kehittämään työkalujen ja laitteiden rinnalla hyödynnettäviä ratkaisuja opetusalan ammattilaisten tueksi.

Lue lisää eduista, joista hyödyt kehittäessäsi ratkaisuja yhteistyössä kanssamme. Tutustu myös vaatimuksiin ennen ohjelmaan hakemista.

Näin kumppanimme tukevat opetusalan ammattilaisia

Aloita

Ryhdy Google for Education ‑kumppaniksi

Tule mukaan ja auta opettajia ja oppilaita tutkimaan ja oppimaan yhdessä.

Partner Advantage ‑portaali

Nykyiset kumppanit löytävät palvelusta kaiken tarvitsemansa, kuten tarkempia tietoja vaatimuksista ja eduista, markkinointiin liittyviä ohjeita sekä myynti‑, koulutus‑ ja esittelymateriaaleja.