Siirry sisältöön

Verkostoidu ja hyödynnä monipuoliset mahdollisuudet

Google for Education ‑yhteistyökumppanit tarjoavat muun muassa Chromebookien, Chrome Education Upgraden ja Google Workspace for Educationin myyntiin, koulutukseen, käyttöönottoon ja teknologioihin liittyviä ratkaisuja. Löydä yhteistyökumppani, jonka avustuksella saat tuotteet ja palvelut opetuksen ja oppimisen uudistamiseen oppilaitoksessasi.

Nainen hymyilee ja seisoo pöydän ääressä työskennellen tietokoneellaan. Hänen ympärillään on tulostettuja kuvia ja valokuvausvälineitä.

Löydä kumppani

Ota opetusteknologian tuoreimmat uutuudet omaksesi, osallistu käytännönläheisiin koulutuksiin ja uudista oppilaitoksesi toimintaa.

Kolme opettajaa hymyilee ja katsoo jotakin kannettavalta tietokoneelta. He ovat kokoustilassa, jossa istuu myös muita ihmisiä työskennellen kannettavilla tietokoneilla.

Ryhdy kumppaniksi

Yhteistyökumppanit ovat olennainen osa Google for Educationia. Heidän avullaan opetusalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa voivat innostaa oppilaitaan ja tuoda oppimiseen uusia ulottuvuuksia. Tule mukaan valmentamaan seuraavaa sukupolvea kohti tulevaisuutta.

Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.