Rolling Study Halls

Ved at forsyne skolebusser med Wi-Fi, enheder og undervisersupport hjælper Rolling Study Halls elever i hele USA – især i landdistrikter – med at få mere læringstid uden for skolen.

Et barn i en skolebus ser koncentreret på en Chromebook.

Brug tiden i skolebussen på at lære mere

I dag giver undervisere oftere lektier for, som kræver internetadgang, men der er stadig millioner af elever, der ikke har internetforbindelse derhjemme. Elever fra lavindkomstfamilier har dermed dårligere forudsætninger for at lave lektier i forhold til elever med internet i hjemmet, især i fjerntliggende områder og landdistrikter, hvor der ofte er yderligere udfordringer som f.eks. lang transporttid med bus til og fra skole.

Efter pilotforsøg i North Carolina og South Carolina viser de indledende resultater forbedrede læse-, regne- og it-færdigheder. Vi udvider derfor Rolling Study Halls til at omfatte yderligere 16 skoledistrikter med flere tusinde elever og med fokus på landdistrikter.

Et barn sidder på et sæde i en skolebus og arbejder på sin bærbare computer.

Udvidet adgang

Deltagende skoledistrikter modtager mobile Wi-Fi-routere, dataabonnementer og enheder, så de kan omdanne deres busser til mobile undervisningsmiljøer.

En mand og en kvinde sidder på et sæde i en skolebus og arbejder på en bærbar computer.

Udvidet support

Ud over adgangen til teknologi får eleverne også en underviser i bussen, som kan hjælpe med opgaver og spændende digitale aktiviteter.

En række skolebusser på en parkeringsplads.

Udvidelse til lokalområdet

Vi samarbejder også med lokale embedsmænd om at undersøge, hvordan Rolling Study Halls kan forsyne borgerne med internetforbindelse uden for skolen.

Programstøtter

COSN-logo og Kajeet-logo.

Tak for din tilmelding

Fortæl os mere om dine interesser.