Leer het volledige potentieel van Google-tools benutten

Een partner geeft een presentatie over de impact van Google for Education over de hele wereld.

Train met een expert

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke of virtuele training en support.

Docentencentrum

Training voor docenten

Het Docentencentrum van Google for Education is een gratis, interactief online platform met een curriculum samengesteld door docenten voor docenten. Ongeacht of je al vaak technologie in de klas gebruikt of er voor het eerst mee aan de slag gaat: je kunt cursussen vinden waarmee je op elk niveau kunt bijleren.

Laat je certificeren en bewijs wat je kunt

Voeg je bij de groep Google-gecertificeerde docenten van over de hele wereld. Verdien erkenning voor je technologische vaardigheden, word een trainer voor je collega's of gebruik je kennis om creatieve oplossingen te ontwerpen voor klaslokalen over de hele wereld.

Bezoek het Docentencentrum om de Google-certificeringen voor docenten, trainers en innovators te bekijken.

Video bekijken Meer informatie

Training en certificering voor Google Workspace-beheerders

De cursus Google Workspace Administrator Fundamentals biedt nieuwe beheerders support met zelfbegeleiding via producttraining, praktijkoefeningen en kennistoetsen.

Maak het officieel

Leg het examen voor Google Cloud-gecertificeerde Google Workspace-beheerders af om je expertise aan te tonen. Laat je certificeren

Innovatieve ideeën voor professionele ontwikkeling van educatieve leiders

Bekijk het Transformation Center van Google for Education en ontdek hoe andere onderwijsinstellingen effectieve programma's voor professionele ontwikkeling hebben ontwikkeld die zijn gebaseerd op technologie van Google.

Aan de slag

Train bij jou op locatie

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke training en support.

Overleg met een expert

Ontvang persoonlijke support van een Google for Education-specialist om een plan voor implementatie en ingebruikname te maken voor je onderwijsinstelling.