Naar content

Leer het volledige potentieel van Google-tools benutten

Een partner geeft een presentatie over de impact van Google for Education over de hele wereld.

Train met een expert

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke of virtuele training en support.

Docentencentrum

Training voor docenten

Het Docentencentrum van Google for Education is een interactief online platform met een lesprogramma dat is samengesteld voor en door docenten. Of je nu al vaak technologie in de klas gebruikt of er voor het eerst mee aan de slag gaat: je maakt een vliegende start met je professionele ontwikkeling.

Laat je certificeren en bewijs wat je kunt

Voeg je bij de groep Google-gecertificeerde docenten van over de hele wereld. Verdien erkenning voor je technologische vaardigheden, word een trainer voor je collega's of gebruik je kennis om creatieve oplossingen te ontwerpen voor klaslokalen over de hele wereld.

Bezoek het Docentencentrum om de Google-certificeringen voor docenten, trainers en innovators te bekijken.

Meer informatie

Training en certificering voor Google Workspace-beheerders

De cursus Google Workspace Administrator Fundamentals biedt nieuwe beheerders support met zelfbegeleiding via producttraining, praktijkoefeningen en kennistoetsen.

Maak het officieel

Leg het examen voor Google Cloud-gecertificeerde Google Workspace-beheerders af om je expertise aan te tonen. Laat je certificeren

Aan de slag

Train bij jou op locatie

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke training en support.

Overleg met een expert

Ontvang persoonlijke support van een Google for Education-specialist om een plan voor implementatie en ingebruikname te maken voor je onderwijsinstelling.