Naar content

Het leerproces verrijken

Beheerders en ontwikkelaars kunnen strategische integraties voor apps maken en gebruiken om lesgeven en leren te verrijken. Stel tools in binnen je school of neem deel aan ons programma voor integratie.

2 verschillende afbeeldingen tonen docenten die leerlingen op een laptop helpen in een 1-op-1-sessie. De afbeeldingen zijn gekoppeld met een abstracte cirkel.
Een diagram toont hoe app-licenties werken: Docenten kunnen licenties voor apps apart instellen en zo kiezen in welk leerjaar de leerlingen ze kunnen gebruiken. Met het diagram houden ze het gebruik in de gaten.

App-licenties

Onze functie voor app-licenties maakt licentiebeheer makkelijker. Beheerders kunnen licenties rechtstreeks kopen bij ontwikkelaars en ze dan distribueren via de schooldirectory in de Google Beheerdersconsole.

Add-ons voor Classroom

Gebruik allerlei edtech-tools met één keer inloggen, rechtstreeks vanuit Google Classroom. Stroomlijn opdrachten maken, opdrachten beoordelen en logins van leerlingen. En met maar een paar klikken stel je add-ons in voor de hele school.

Een screenshot van de Google Classroom-UI toont hoe docenten leerlingen kunnen uitnodigen om deel te nemen in een activiteit om woorden te leren met de functie Vocab Party in de app Genially.
Een screenshot van een UI toont hoe docenten updates van de beoordelingen van 3 verschillende opdrachten makkelijk kunnen exporteren

LIS-integraties

Zorg dat docenten en beheerders tijd besparen dankzij diepere integraties tussen je leerlinginformatiesysteem (LIS) en Google Classroom met de Education Plus-versie. Ze kunnen onder andere lesgroepen maken, op schaal leerlingen toevoegen en het beoordelingsproces makkelijker maken.

Andere integratiemogelijkheden

Ontdek andere manieren om onder andere Google for Education te integreren met Google Workspace API's zoals de Classroom API, te zorgen dat beheerders Google Classroom kunnen aanpassen aan de behoeften van hun school, mensen te beheren en klassenlijsten te importeren.

Een screenshot van een UI toont hoe makkelijk gebruikers met hun Google-account kunnen inloggen op classroomacademy.net.

Meld je hier aan voor onder andere updates, inzichten en bronnen.