Siirry sisältöön

Opettaminen ja oppiminen kohtaavat

Google Classroomin avulla opettajat voivat luoda osallistavia oppimisratkaisuja, jotka ovat personoitavissa, hallittavissa ja mitattavissa. Se on Google Workspace for Educationiin kuuluva työkalu, jonka tarkoitus on auttaa opettajia edistämään oppimistuloksia ja valmistaa oppilaita tulevaisuutta varten.

Monipuolinen ja personoitu oppiminen

Edistä oppilaiden osallistumista työkaluilla, jotka vastaavat oppilaiden senhetkisiin tarpeisiin ja opettavat tulevaisuudessa tarvittavia taitoja.

Premium-ominaisuudet avaavat uusia mahdollisuuksia opetukseen ja oppimiseen

Luo interaktiivisia kotitehtäviä jopa aiemmin luoduista PDF-tiedostoista. Tehtävistä saa tekoälyn avulla reaaliaikaista palautetta ja henkilökohtaista opastusta.

Tutustu tehtäväsetteihin

Liitä YouTube-videoihin interaktiivisia kysymyksiä, joista oppilaat saavat reaaliaikaista palautetta oppitunnin aikana ja opettajat voivat seurata vastauksia.

Ilmoita kiinnostuksesta betaohjelmaan

Sisältöä voi helpommin löytää, lisätä, käyttää ja arvostella suosittujen koulutusteknologian sovellusten laajennuksilla suoraan Classroomista.

Tutustu Google for Educationin sovellushubiin
kaikki versiot

Tee oppimisesta personoitua ja edistä oppilaiden aktiivisuutta

Toistuvia tehtäviä helpottavat työkalut opetuksen tukena

Vapauta enemmän aikaa opetukseen erityisesti opetusta, tuottavuutta ja tiimityöskentelyä tukevilla työkaluilla.

Premium-ominaisuudet vievät opetuksen uudelle tasolle

Rajattomat alkuperäraportit ja koulun oma aiempien töiden datasäilö auttavat oppilaita lisäämään lähdeviittauksia ja välttämään tahatonta plagiointia.

Tutustu alkuperäraportteihin

Luo oppitunnille ohjaava linkki ja jaa se sitten muille organisaatiossasi. Näin he voivat helposti esikatsella ja valita laadukkaita tehtäviä ja importoida niitä omiin ryhmiinsä.

Ilmoita kiinnostuksesta betaohjelmaan

Classroomin tilastoista opettajat voivat perehtyä töiden palauttamiseen, oppimistuloksiin ja tehtävien tekemisen tapaan. Näin he voivat tukea oppilaita juuri heidän tarpeitaan vastaavalla tavalla.

kaikki versiot

Työkaluja saumattomaan opetukseen

Läpinäkyvyyttä, tietoa ja hallintaa edistävät ratkaisut

Luo helpommin hallittavia oppimisympäristöjä, joissa opettajat ja oppilaat voivat käyttää turvallisia verkkotyökaluja.

Premium-ominaisuudet tukevat organisaatiotasi ja parantavat oppimistuloksia

Classroomin tilastoista (tulossa pian) saat näkyvyyden kaikkeen toimintaan aina ryhmän tuloksista yksittäisten oppilaiden palauttamiin kotitehtäviin. Voit myös eksportoida Classroomin lokeja BigQueryyn esimerkiksi käyttöönoton ja osallistumisen seurantaa varten.

Jaa organisaatioosi kuuluville opettajille helposti laadukkaita tuntipohjia, joiden avulla he voivat esikatsella ja importoida kotitehtäviä omille tunneilleen.

Ilmoita kiinnostuksesta betaohjelmaan

Opetuksen järjestäjille ja muille henkilökunnan jäsenille voi antaa tilapäisen pääsyn oppitunneille, jolloin he voivat esimerkiksi tukea opettajia, hallinnoida sijaisopettajia ja seurata yhteydenpitoa huoltajien kanssa.

kaikki versiot

Luotettava, turvallinen ja laajennettava alusta kaikenkokoisille kouluyhteisöille

Classroomin hyödyt eri käyttäjäryhmille

Opetuksen järjestäjät

Opetuksen johtaja hymyilee tasaisen vihreän taustan edessä.

Classroomin käytön oppii nopeasti, ja siitä on hyötyä kaikenlaisille oppilaille ja opettajille teknologiaosaamisesta riippumatta. Laajojen tukimateriaalien avulla voit tarjota opettajille uusia mahdollisuuksia sekä kannustaa uusien työkalujen ja tekniikoiden käyttöönottoon ja opetteluun.

Opetushenkilöstö

Opettaja hymyilee tasaisen keltaisen taustan edessä.

Opettajat voivat valmistella ryhmiä nopeasti, luoda ja jakaa kurssitehtäviä helposti sekä arvostella ne tehokkaasti ja läpinäkyvästi.

IT-järjestelmänvalvojat

IT-järjestelmänvalvoja hymyilee tasaisen sinisen taustan edessä.

Järjestelmänvalvojilla on käytössään kattavat hallintatoiminnot, joilla voi analysoida dataa ja löytää hyödynnettäviä tietoja. Lisätarpeisiin voi vastata monipuolisilla päivitysmahdollisuuksilla.

Haluatko tietää lisää Classroomista?

Google Workspace for Education kokoaa kaikki työkalut yhteen

Google Workspace for Education tarjoaa kouluyhteisöllesi yhdellä turvallisella alustalla helppokäyttöisiä työkaluja, jotka vievät opetuksen, oppimisen, tiimityöskentelyn ja tuottavuuden uudelle tasolle.

Käyttöliittymä

150miljoonaa

aktiivista käyttäjää eri puolilla maailmaa

Oletko valmis uudistamaan opetuksen oppilaitoksessasi?

Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.