Siirry sisältöön

Oppimismahdollisuudet kaikkien ulottuville

Mielestämme kaikilla opettajilla ja oppijoilla tulee olla iästä ja taitotasosta riippumatta oikeus käyttää sellaisia työkaluja ja harjoittaa sellaisia taitoja, joiden avulla he voivat menestyä ja tehdä oikeita valintoja tulevaisuutensa suhteen.

Tuemme projekteja ja organisaatioita, jotka tuovat oppimismahdollisuuksia kaikkien ulottuville

Google.orgin kautta olemme lahjoittaneet vuodesta 2005 lähtien yli 250 miljoonaa dollaria tasavertaisten koulutusmahdollisuuksien tarjoamiseksi, minkä lisäksi olemme kannustaneet Googlen työntekijöitä tarjoamaan vapaaehtoista asiantuntija-apua. Tavoitteemme on auttaa yhä useampia ihmisiä erityisesti vähäosaisissa yhteisöissä hyödyntämään teknologiaa koulutyöskentelyssä ja muutenkin.

Kaksi koulupukuun pukeutunutta tyttöä hymyilee tabletin äärellä
Silmälasipäinen oppilas katselee keskittyneesti Chromebook-laittetta koulumatkalla linja-autossa

Teemme koulumatkasta oppimismatkan

Koulutyö edellyttää yhä useammin internetyhteyttä, mutta miljoonilla oppilailla ei kuitenkaan ole yhteyttä käytettävissään kotona.

Teemme yhteistyötä yhdysvaltalaisten koulupiirien kanssa laajentaaksemme Rolling Study Halls ‑hanketta maaseutuyhteisöihin. Hankkeen ansiosta tuhansilla oppilailla on enemmän aikaa oppimiseen kouluajan ulkopuolella. Järjestämme koulubusseihin langattomat yhteydet ja laitteita, ja lapset saavat tarvittaessa myös tukea bussissa työskentelevältä opettajalta.

Seuraavan sukupolven varustaminen tulevaisuudessa tarvittavilla taidoilla

Yli 65 % oppilaista työskentelee tulevaisuudessa työpaikoilla, joita ei ole vielä edes olemassa¹, mutta suurin osa nuorista ei vielä kehitä ongelmanratkaisutaitoja tai digitaalisia perusvalmiuksia, joita he tarvitsevat varautuakseen tulevaan.

Annamme avustuksia järjestöille, luomme ohjelmia tietojenkäsittelykoulutuksen saatavuuden parantamiseksi ja autamme tuomaan tietoteknisen ajattelun yhä useampien tyttöjen, naisten ja vähemmistöryhmiin kuuluvien oppilaiden ulottuville. Tavoitteemme on tarjota kaikille oppilaille taidot, joita he tarvitsevat tulevaisuuden suurimmista haasteista selviytymiseen.

Teini-ikäinen opiskelija kirjoittaa tietokoneella, ja vieressä istuva opettaja antaa ohjeita

Tuemme koulutusta monilla eri tavoilla

Opetuksen ja oppimisen parantaminen perus- ja keskiasteella

Google tarjoaa perus- ja keskiasteen opettajille ja oppilaille työkaluja ja resursseja luomiseen, yhteiskäyttöön ja tulevaisuudessa tarvittavien digitaitojen kehittämiseen.

Uusia mahdollisuuksia korkeakouluille

Googlen ratkaisut avaavat uusia ulottuvuuksia yliopistojen ja korkeakoulujen syventävälle tutkimukselle, uraauurtaville keksinnöille ja oppimismahdollisuuksille.

Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.