Siirry sisältöön

Uusia mahdollisuuksia korkeakoulutukseen

Korkeakoulujen ja yliopistojen kampukset ovat energisiä, monipuolisia ja tieteenalojen rajat ylittäviä oppimisen ja tutkimuksen ekosysteemejä. Google for Educationin avulla hallitset monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti, varmistat yhteydet ja parannat tehokkuutta.

Tehosta korkeakoulujen tutkimustyötä ja infrastruktuuria

Googlen ratkaisuilla voidaan luoda tehokas tietojenkäsittelyinfrastruktuuri, joka vastaa nykypäivän korkeakouluyhteisöjen tarpeita. Tutkijat hyötyvät ajansäästöistä, kun analyysit onnistuvat päivien sijaan muutamassa minuutissa ja työskentely tiedekuntien ja datajoukkojen välillä sujuu saumattomasti. Opiskelijat ja opetushenkilöstö voivat tehdä yhteistyötä helposti ja turvallisesti eri tieteenalojen ja kampusten välillä. Myös kampuksen työntekijät hyötyvät, kun työskentely hoituu tehokkaammin.

Uusia ulottuvuuksia yhteistyöhön ja innovointiin

Google for Educationin tuottavuustyökalut soveltuvat saumattomasti korkeakouluopetuksessa käytettävien ratkaisujen ja järjestelmien rinnalle. Valikoimasta löytyvien työkalujen avulla voit esimerkiksi hallita sähköposteja älykkäämmin, hyödyntää videoneuvottelutoimintoja ja antaa opiskelijoille palautetta reaaliajassa. Opetushenkilöstö ja opiskelijat voivat työskennellä tehokkaammin. Virtuaalitodellisuuden tarjoamat mahdollisuudet ja vaikuttavat kokemukset avaavat oppimiselle ja tutkimukselle uusia ulottuvuuksia.

Turvalliset teknologiat ja työkalut helpottavat IT-tiimin työtä

IT-järjestelmänvalvojat voivat määrittää ja hallinnoida käytäntöjä koko oppilaitoksessa ja opiskelijoiden laitteilla vain muutamalla klikkauksella. Googlen tehokkaiden järjestelmänvalvojan työkalujen avulla sovellusten hallinnointi ja valvonta on helppoa koko järjestelmässä. Näin IT-henkilöstön aikaa vapautuu konkreettisesta teknisestä tuesta oppilaitoksen kannalta tärkeämpiin osa-alueisiin.

Tutustu yliopistoille ja korkeakouluille suunnattuihin Google for Education ‑tuotteisiin

Tutustu Google Workspace for Education, opettajille suunnattuihin resursseihin ja Google Cloudin tarjoamiin tehokkaisiin ratkaisuihin.

Oppimiskokemuksen parantaminen korkeakoulutuksessa ympäri maailmaa

Google for Education tukee oppilaitosten johdon ja opettajien pyrkimyksiä tuoda sisällöt, mahdollisuudet ja työkalut kaikkien opiskelijoiden ulottuville.

Auta tiimiäsi pääsemään alkuun

Harkitsetko Googlen työkalujen käyttöönottoa oppilaitoksessasi? Saat meiltä kaiken tarvitsemasi avun. Olitpa opettaja tai järjestelmänvalvoja, löydät valikoimastamme ohjelmia, koulutusmahdollisuuksia ja tukipalveluita. Voit hyödyntää resurssejamme tai ottaa yhteyttä yhteistyökumppaneihimme maksutta.

Opettajien ohjekeskus

Tutustu verkkokoulutuksiin, joista opettajat saavat vinkkejä Googlen työkalujen tehokkaaseen hyödyntämiseen opetuksessa.

Määritysoppaat

Tutustu resursseihin, joiden avulla IT-tiimi voi suunnitella ja toteuttaa Google-tuotteiden käyttöönoton oppilaitoksessasi ja tarjota käyttäjille tukea.

Tuotetuki

Löydä vastauksia kysymyksiin, tutustu oppaisiin, ohjeisiin sekä keskusteluryhmiin ja hae Google for Education ‑tuotteisiin liittyvää tukea.

Aloita

Keskustele asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä Google for Education ‑asiantuntijaan, niin saat räätälöityä apua oppilaitoksesi tarpeisiin sopivien tuotteiden valintaan.

Tilaa uutisia, vinkkejä ja materiaaleja suoraan sähköpostiisi.